logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

Vă anunţasem despre viitoarele mişcări ale (încă) impetuosului Primar Marius Stan. După mazilirea lui Sterică Croitoru de la şefia Cantinei Săracilor (pentru a-i face loc lui Picu), şi a lui Grigore Matei, ex-secretar al CLM şi al Comisiei Retrocedări Budescu-Gurzu, au urmat alte maziliri pe care noi vi le-am anunţat: Ion Ionescu, ex-director Ecosal, şi Cristi Gâscă, ex-directorul Poliţiei Locale.

Despre calităţile manageriale ale celor doi, am tot scris.

Nou veniţii sunt Ştefan Mărculescu, fost adjunct al lui Gâscă, despre care nu avem ce comenta, încă, şi Silviu Bacalum, fost consilier personal al Primarului Stan, timp de câteva luni de zile. Bacalum este un tânăr care a avut câteva funcţii de conducere în Organizaţia de Tineret a PNL. Putem remarca doar că e tare în dantură, din discursurile sale politice putând reţine, vorba lui, că e nevoie de un om tânăr la Primăria Galaţi şi de schimbări masive în administraţia publică locală înţesată cu pesedişti, cu inşi de stânga, şpăgari şi leneşi care au distrus Galaţiul.

Bine, bine, hai să te vedem cum cureţi oraşul de jeg şi praf cu leneşii din Ecosal, pe care Ionescu, de bine de rău, măcar îi controla.

Vezi ce dezastru pestilenţial este în staţia din Ţiglina 1 de pe partea Arcada, în zona comercială zero! Sau să vezi ce hal de parc este cel de vizavi de Unicom, unde sunt parcate şi reparate maşini, fiecare circulând cu autoturismele pe unde vrea, copacii au fost tăiaţi iar gunoaiele Ecosal sunt şi ele parcate tot acolo.

Grigore Corbu 22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...