logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Mda! Senatul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi (UDJ) a pre-zis în scris încă din 16.09.2019, cu numărul de document 105, că „domnul IVAN GHEORGHE îndeplineşte condiţiile pentru participarea la concursul de ocupare a funcţiei de decan. Prin raportare la dispoziţiile art. 19 alin. (8) din Metodologie, avizul conform al Biroului juridic din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi asupra dosarului de concurs doamnei/ului IVAN GHEORGHE este pozitiv.”
Documentul emis în 04.03.2020 este semnat din partea BIROULUI JURIDIC de către „Cons. Jur. Andreea Alexa” (vezi facsimil 1).


În 06.03.2020 s-a întrunit Consiliul Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, având pe ordinea de zi un singur punct: avizarea candidaţilor pentru funcţia de decan al acestei facultăţi. Aviz favorabil au primit următorii candidaţi: Lect. Dr. Dragoş Daghie, Prof. dr. Ivan Gheorghe, Conf. dr. Schin George Cristian, prof. dr. Tudor Florin (decanul în funcţie până vineri 14 martie 2020). Documentul este semnat pentru decan de către Prof. univ. dr. Violeta Puşcaş.
Din comisia de concurs face parte şi studentul Martin D. Liviu Ionuţ, în anul II de studii la Drept cu frecvenţă, căruia Gh. Ivan îi predă materia „drept penal”… aşa că-că! (vezi facsimil 2).

Şi tot din comisia de examinare face parte şi sluga sa prea-plecată, ofiţerul judiciarist din DNA-ST Galaţi, universitarul Romeo Jirlăianu, protejatul lui Ivan, cărat de acesta în cârcă la DNA de la Brăila.
În ziua depunerii dosarelor pentru concurs, s-a înfăţişat în zonă şi lectorul universitar dr. Gabriela-Getty Popescu, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Teritorială Galaţi. Dar, se pare că s-a intimidat când a aflat că şi fostul ei şef, Gh. Ivan, candidează pentru meseria de decan. Aşa că şi-a luat tălpăşiţa tiptil-tiptil, cu tot cu dosar! Şi a fost a doua sa intimidare, prima dată fiindu-i frică să-l contracandideze pe Gh. Ivan la şefia DNA – ST Galaţi!
Aşa că fostul şef de şlep de la RA AFDJ Galaţi este cu visul de mărire aproape copt. Mâine poimâine o vom afla printre cadrele didactice ale facultăţii de Drept a UDJ Galaţi şi pe fiica sa Mari – Claudia Ivan, autoare de cărţi şi ea, dar şi RESPINSĂ de la încercarea de a se înscrie la Şcoala Doctorală a Universităţii „Nicolae Titulescu” Bucureşti. Şi atenţie!, a fost SINGURA RESPINSĂ dintre toţi candidaţii înscrişi!
Vom reveni.

Gelu CIORICI 13 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF