logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Urcă Mitrea, finul lui Zeus, ginerele Ciurea de Manoliu, sau Pavel ot Tg. Bujor ?!

Gata, de la 1 aprilie se coc poamele din Poliția Municipiului Galați, înainte de a înflori copacii. Dar asta e ciclul ăsta, în polițienime, ca un anus contra naturii. Sigur că a venit vremea să afle și ministrul de Interne că nu se doarme pe bancheta din spate, mai ales când ai un Bogdan Berechet director general al Poliției Capitalei, și toate genele DGIPI, SIPI și tot restul de IPI, ațintite pe primăvara asta timidă ca o târfă.

Lasă că noi ne vom apuca de prăfuiții ăștia de polițieni din Galați, sudați și încumetriți atâta de tare, încât întrec în omogenitate turtele de bălegar frământate cu paie și devenite combustibil pentru sobe, când nici măcar bețe de floarea soarelui nu mai sunt.

Se înalță ZEUS ca o bășică cu heliu. Oare până dincolo de Hahui?!

Ca fin de Primar al nunții de argint, Nașul SRL, alias ZEUS, dar cunoscut și ca Marius Dobrea, fost șef al Poliției Municipiului Galați și inspector șef adjunct al IPJ Galați (până la 1 aprilie, anul de greață 2021), nu poate să se înalțe el la pensia specială de vreo 120.000 de lei pe an, când există atâtea perspective de general peste Poliția Locală sau Consilier – Naș pe circulația rutieră în Primărie, pardon, fin de argint, nu naș etc. Nașpa este că odată cu el pleacă și adjunctul municipalei, Marius Rotaru.

Sursele noastre din garnizoanele astea de polițiști naționali, ne clopoțesc cum că în cărți ar fi vizați pentru aburcarea în jilțurile vacantate pentru un trai mai îmbelșugat și mai pe degeaba, personaje precum Mitrea, actualul șef al Secției nr. 2 de Poliție care, desigur, și automat, este și finul lui ZEUS, via Nașul SRL. În cărți este și actualul șef al Poliției Orașului Tg. Bujor, Ionel-Iulian Pavel, loc din care vin peste Galați puzderie de personalități: Fotea, Cucu, Gâdei, ba chiar și penelei.

Unul dintre adjuncții municipalei de poliție Galați ar putea fi ginerele lui ex-subprefectul și director general adjunct al Poliției Locale Galați, Mihai Manoliu, a cărui fiică – procuror s-a însurat cu acest Ciurea, băiat de Poliție Rurală de pe ulițele Smârdanului.

De când cu măritatul, Ciurea Tiberiu s-a scoborât cu jipul din coclaurii poligonului Smârdan fix în poziția de șef adjunct al Secției 3 de Poliție, poziție din care a fost chiar membru. Fix în comisia de examinare a majurilor înscriși pentru examenul de ocupare a unor posturi în poliția rurală.

 

Cum a căzut Victoraș „gură de aur” din cărțile șefiei SAESP

Controversate informații ne sosesc și de pe frontul în care se dau bătălii pentru ocuparea influentei funcții de șef la Arme și Muniții (SAESP), unde Victoraș Gură de Aur, cu numele de scenă Sânpetru, a ratat numirea ca șef, mulțumindu-se doar cu statutul de lucrător aici, grație lui tac-su, care l-a pus pe cel de care acum depindea numirea ca șef al lui Victoraș, șef la SIPI Galați, când Sânpetru – tatăl era șeful Serviciului Secret MAI. Hai că așa e, ce să o mai Mototolea (chiar, ce accent să punem, ascuțit sau circumflex, ca să-ți stea mai șef ?!) .

Între timp, decizia a fost ca Victoraș să meargă la Serviciul de Ordine Publică, unde aurul gurii sale s-ar fi oxidat, la draku, că nu mai avea ce bioxid de carbon să mai sifoneze la infractori.

De aia și DIICOT – ST Galați i-a dat eject, din cauză că are în ADN divulgarea de informații clasificate, taică-su fiind condamnat definitiv cu închisoare cu suspendare, pentru astfel de fapte, transmise ca scamele în sângele ficiorului.

Și pentru că nu se cadra ca un băiat de asfalt să frece pulanul pe la Bălășești, Bucești sau Priponești (să trăiești !), ca un fante fin și înțolit, nu se cadra să tragă pe nas liniuțe de bălegar, când se dă numa cu Ghivenchy contrafăcut și confiscat de la comersanții din parcările mall-urilor.

Acum, ca simplu lucrător la arme și muniții Gura lui de Aur nu mai are ce da din dosarele traficanților de droguri, dacă încă o mai avea acces la informațiile clasificate, așa, în ciuda DIICOT!

Vom reveni, dacă promiteți comentarii savuroase pe ediția online.

Grigore CORBU 2 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...