logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

România este, şi la capitolul medicamente, un „sat fără câini”, un maidan pe care vin şi se joacă cu sănătatea şi viaţa „prostimii” sute si sute de fabricanţi de medicamente, de medici şi farmacisti!!! Bani să iasă, şi ies fără număr!!! Oameni buni, dacă pe voi nu vă interesează, măcar copiilor voştri le puteţi salva viaţa!!! 

Aulinul este un alt medicament care poate ucide şi totuşi este vândut la liber în farmaciile româneşti. Mai grav, Aulinul este vândut şi în formele sale pentru copii (pediatrice) cu toate că riscul este şi mai mare. Aulinul este interzis în ţări precum Spania, Marea Britanie, Finlanda, Turcia, SUA, Australia sau Japonia, deoarece s-a constatat că provocă frecvent  insuficienţă hepatică mortală!!! Aulinul este recomandat pentru tratamentul durerii şi inflamaţiei asociate osteoartritelor, entorselor şi luxaţiilor, durerilor menstruale. Aulin se numără printre cele mai căutate şi utilizate medicamente în România, datorită efectelor sale calmante imediate. Puţini însă ştiu că substanţa activă conţinută de Aulin, denumita nimesulid, poate fi mortală.

 

Ne-au uşchit menta şi teiul din ceai!

 

Acum poate înţelegeţi mai bine de ce am corelat de la bun început Codex Alimentarius de industria farmaceutică de pe planetă! Poate aşa vedeţi mai clar de ce miliardarii Americii şi ai Europei – nu toţi, ca să nu mergem cu proştii la tribunal sau să ne calce maşina mai repede – de ce aceste „forţe ale banului şi răului”, vor înlocuirea usturoiului, a mentei si a ceaiului de tei cu produsele minunate şi clar vindecătoare ale concernelor farmaceutice!!!

Agenţia Europeană de Evaluare a Produselor Medicale a interzis administrarea Aulinului copiilor sub 12 ani. De asemenea, Comisia Europeană a Medicamentului a reluat, spre analiza, nimesulidul, în vederea retragerii sale de pe teritoriul întregii Uniuni Europene. Aulinul a fost restricţionat chiar şi în ţara producătoare, Irlanda. Consiliul Irlandez pentru Siguranţa Medicamentelor a atras atenţia asupra pericolului pe care îl prezintă. În România  este la mare preţ pentru ca sănătatea sau chiar viaţa copiilor noştri nu e la preţ european. Dacă tot vrem depopularea planetei, moartea pentru sute de milioane de oameni, de ce să nu punem accent pe români?

Din cauza efectelor secundare grave o serie de medicamente au fost retrase de pe piaţă în unele ţări. Cu toate acestea ele continuă să fie comercializate în România!!! Suntem un vast laborator cu 20 de milioane de cobai, un loc în care se fac bani, mulţi bani, pe sănătatea şi chiar viaţa „prostimii” Europei! „Prostimea”, adică ce a ajuns poporul român în ultimii 21 de ani, este doar o bună piaţă de desfacere pentru multe medicamente criminale interzise în alte state. Vreţi exemple? Vreţi să ne salvăm măcar copiii dacă pentru mulţi dintre noi este prea târziu.

 

Luaţi hârtie şi ceva de scris

 

Sprayul pentru astm Isoproterenol, comercializat sub numele de Isuprel, a ucis în anii ’60 în jur de 3500 de pacienţi. Cu toate acestea el se comercializează în continuare în ţara noastră şi este prescris în diverse afecţiuni ale inimii. Ce medici, ce interese, ce bani sunt in joc?

Medicamentul Stilbestrola a fost dovedit ca producând tumori uterine şi mamare la femei şi a fost scos de pe piaţă în unele ţări europene. În România este produs şi comercializat de patru companii farmaceutice. Oare medicii care prescriu astfel de „leacuri vindecătoare” sunt proşti, sunt răi sau sunt doar  platiti bine?

sursa: Internet 16 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...