logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

România este, şi la capitolul medicamente, un „sat fără câini”, un maidan pe care vin şi se joacă cu sănătatea şi viaţa „prostimii” sute si sute de fabricanţi de medicamente, de medici şi farmacisti!!! Bani să iasă, şi ies fără număr!!! Oameni buni, dacă pe voi nu vă interesează, măcar copiilor voştri le puteţi salva viaţa!!! 

 

În 1970 au fost scoase de pe piaţă tranchilizantele Pronap şi Plaxin pentru că produceau moartea nou – născuţilor.

Thyreotom forte, un medicament pentru suplimentarea aportului de hormoni tiroidieni la pacienţi cu hipotiroidie a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005. Pentru ca la romani merge perfect ceea ce este interzis la nemţi, medicamentul este în continuare prescris de medicii nostri şi se găseşte în farmacii.

În 1984 ziarul Daily-Mail a scris clar că medicamentul împotriva acneei, Roacutan, medicament care se prescrie şi în prezent, a condus la malformaţii foarte grave ale nou-născutilor. Peste 50% dintre mamele care, în timpul sarcinii, au luat Roacutan, au născut copii malformaţi!!! Roacutan este prescris în continuare de doctorii români.

Zelmac, medicament împotriva afecţiunilor digestive, care se vinde în România la ora actuala, produs de compania Novartis, a fost scos de pe piaţa în Germania, în aprilie 2007, deşi nici măcar nu fusese aprobat încă, fiind folosit ilegal de către doctori în scopul testării lui pentru industria farmaceutică.

Ketotifen, un medicament pentru tratamentul de lungă durată în astmul bronşic alergic sau cu componentă alergică, bronşita alergică şi tulburări astmatice a fost scos în 2006 de pe piaţa din Germania, din cauza efectelor secundare grave la nivelul globului ocular şi al rinichilor. În România se găseste în farmacii.

Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piaţă în mai multe ţări europene. In România se găseste sub denumirea de Histadin, un sirop folosit în tratamentul simptomelor multor afecţiuni alergice şi în prevenirea şi tratamentul reacţiilor alergice la transfuzia de sânge.

Methotrexat, de asemenea împotriva leucemiei, a produs tumori şi a dus la anemie gravă şi ruperea intestinelor. În România este comercializat şi prescris în reducerea dureriilor şi a tumefacţiilor articulare.

Mitothan, un alt medicament împotriva leucemiei, duce la moartea rinichilor secundari. La noi se găseste sub numele de Lysodren şi este utilizat pentru tratamentul cancerului stratului exterior al glandei suprarenale.

Antibioticul isoniazid duce la moartea ficatului. Acesta este comercializat în Romania.

Sunt foarte puţini, din păcate, cei care au curajul, inconştienţa sau posibilitatea să spună lucrurilor pe nume. „Afacerea” medicamentelor care „ucid lent” este una de succes: sute şi sute de miliarde de dolari sau euro în fiecare an!!! Cu ceva timp în urmă, dr. Scott Reuben, angajat al companiei farmaceutice Pfizer – cea care produce de exemplu „minunaţia” Viagra, a declanşat cel mai mare scandal de falsificare din istoria medicinei, recunoscând că, timp de 13 ani avea sarcina de a falsifica rezultatele studiilor şi cercetărilor, pentru ca produsele farmaceutice ale companei să aibă un succes mai mare pe piaţă. În calitate de colaborator al biroului de presă de la compania Pfizer, el a publicat cu duzina în reviste medicale de specialitate articole fără niciun dram de adevăr.

Cititţ şi daţi mai departe.. să nu le mai luaţi..!!!!!!, ne ucid toate.

Ora et labora. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare.

sursa: Internet 23 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...