logoImpact EST nr. 876 - 18.06.2021

Pe ultima sută de minute înainte de închiderea ediţiei, aflăm că la Bucureşti, în vederea înscrierii în concursul pentru ocuparea funcţiei de procuror – şef al DNA-ST Galaţi, s-au prezentat atât Diana Alexandru, procuror-şef în exerciţiu de două mandate, cât şi Mihaela Leu, doar procuror în cadrul acestei structuri. Ciudat pentru noi este că Diana Alexandru nu s-a prins că ea nu are rang de procuror de înaltă curte, ci doar de tribunal, aşa că a fost rejectată din competiţie.
Funcţia de procuror – şef al unei structuri teritoriale a DNA poate fi ocupată DOAR de un procuror cu rang de înaltă curte, or Diana Alexandru habar nu a avut de asta, căci două mandate a lălăit-o prin numire în funcţie cu delegaţie, mereu şi mereu prelungită. Aşa a ajuns brăileanca Leu să rămână singură în competiţie şi, culmea, să nu pice, încă, pe locul doi!
Acum, brăilenii domină DNA-ST Galaţi, întrucât toţi ofiţerii judiciarişti sunt brăileni, aduşi de Ivan, care provenea din Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.
Păcat că Getty-Gabriela Popescu a refuzat iarăşi să se implice. Are toate datele, inclusiv certificat de bună purtare de la ANI, privind afacerile încurcate cu un teren al soţului ei, precum şi faptul că este cadru didactic universitar.

(GECO) 7 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...