logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Mama Doina, cunoscută de mulţi din serialul nostru Războiul moştenitorilor lui Chelu, a reuşit la finele acestei luni să dea lovitura. A reuşit să treacă peste toţi şi toate şi a ajuns şefa cea mare la Fricom, adică administrator unic. Lupu Lina Florentina, fosta unică de prin 2009, a fost elegant îndepărtată şi unsă în cadrul aceleiaşi şedinţe AGA ordinare din 30 mai 2017 într-un post călduţ de cenzor. Nu de alta, dar are timp din respectiva postură să vegheze la stricta respectare a legii mai ceva ca-n perioada mandatului ei. Un mandat nefericit, cu pierderi cât pentru două decenii, adică vreo câteva zeci de miliarde din ăia vechi. Din păcate, nu ştie cam în ce-a intrat şi ce responsabilităţi o aşteptă. Sperăm să nu devină ea cea care trage obloanele.
Momentan urăm multă baftă şi putere de muncă mamei Doina în descâlcirea iţelor din greaua moştenire!

Gelu CIORICI 2 - iunie - 2017

6 Responses so far.

 1. Mihaela spune:

  Felicitari Doina, performanta ta este una cu totul deosebita. La cei 74 de ani esti într-o forma fizica si psihica excelenta, debordând de optimism molipsitor.
  Multa bafta!

 2. Simion spune:

  domnilor mai terminati cu laudele la adresa acestei asa zis onorabile persoane.Toata viata a pacalit în stînga si în dreapta a avut sute de societati cu feciorsu, toate falimentate.
  Întrebarea este de ce dupa toate matrapazlîcurile facute n-a patit nimic.Am lucrat la cony sat acum vreo 15 ani si le stiu stilul. Ce fac politia, procurorii? Mai lasati-o balta cu laudele. Pe unde trec astia fac prapad.

 3. costin spune:

  S-a pus lupul paznic la oi.Ce tot ati tras-o cu mama Doina, cu bunica cea buna cînd ea nici nu vrea sa auda de nepoti. Ea a tras toata viata pe turta ei.
  Intrati pe internet si-o sa vedeti ca toata ziua da retete, da sfaturi si stan cancanuri pe faceboc. Ce sa conduca aceasta femeie, mai bine îsi vede de pensia ei.Ce firma este asta care a fost data pe mîna ei ? Din ce stiu a fost la viata ei, infirmiera sau asistenta medicala, ce treaba are cu directoratul?

 4. A. spune:

  Lupu Florentina mare prefacuta, ecscroaca sadea.Sa nu uite ce a facut pe unde a fost, jaf mare. A trecut pe numele lu mama-sa Stoica Paraschiva actiuni de vreo trei miliarde din bani lui Chelu si dupa ce a murit acesta a vîndut actiunile lu omul lui Chelu, Constantinescu si a încasat ea banii.

 5. S. Vasile spune:

  S-a propus si s-a votat ea singura ca administrator. Este mîna în mîna cu Lupu Florentina. Mai bine sa spuna cum a trecut-o pe Doina Rimar si alte persoane din familie pe statul de plata la Fricom fara sa munceasca vreo data. Amândoua au creat pagube de vreo douazeci si cinci miliarde lei în câtiva ani. Bani la negru cît se poate de la chiriasi. Miliarde de lei bani încasati la negru.
  De ani de zile se cerceteaza de DIICOT Bucuresti tot neamul lor da nu se întâmpla nimic. Se spunea ca este cercetata pentru spalare bani cu tot grupul lor, dar se cerceteaza si ce se întîmpla? Nimic, cine e în spatele acestor mafioti? O sa va trimit un material în acest sens sa vedeti care este treaba si-o sa va cruciti.

 6. Stefania spune:

  Se vede că este multă invidie in comentarii. Ce dacă este femeie şi are o vârstă onorabilă? Bravo ei! Dacă o fi făcut si cele ce se spun probabil o fi ceva.
  Momentan până la proba contrarie să-i urăm baftă.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...