logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Aşa le-a declarat încă primarul Marius Stan supuşilor săi din partidul lor, convocaţi la ultima unepereală din sediul-tip cinema, găsit în Ţiglina 1. „ VOI CANDIDA, ŞTIU CĂ NU AM NICI O ŞANSĂ, DAR MĂCAR SĂ PRINDEM CÂT MAI MULTE LOCURI DE CONSILIERI MUNICIPALI”, a cuvântat M. Stan din tunelul prin care a suptraversat funcţia de primar! Şi când te gândeşti că lista cu eligibili va fi populată cu de-alde Gheţu, cu neveste şi gagici, cu de-alde Marian Alexandru, devine limpede pe ce fel de „emineţe” s-a bizuit şi se bizuie Stan pentru a face cărţile în şepticile din CLM.

Şi fiindcă nu le poate vorbi decât despre înfrângeri celor din activul rupt în cur din unepere, Marius îşi mănâncă zilele formate din câte două-trei ore, acordându-le ăstora audienţe. Şi zace acolo până se epuizează şirul foamenilor greşit aciuaţi în acest partid de adunătură.

Apoi primarul le spune şi poveşti cu care guvizii de partid se mândresc. Am dat 3,8 milioane de euro pentru studiul de fezabilitate şi cel geotehnic privind tunelul de sub Dunăre. Conform contractului trebuie să fie gata în 24 de luni de la semnarea acestuia. Şi o să vedeţi că nu sunt tâmpit să mă bag singur în puşcărie, a mai adăugat Stan. Păi iată cam ce zice o Ordonanţă dată de Guvernul Ponta. Dacă în cinci ani de la plata integrală a unui studiu de fezabilitate (iote şi portiţa, ca să nu fie socotită ca integrală plata respectivă: laşi o codiţă de o mie de euro, acolo! – n.a.) nu încep lucrările, sumele cheltuite sunt imputate celui care a fost ordonator principal de credite…

Adică CLM, adică Instituţia Primar? Dar mai au răbdare abilitaţii să treacă cinci ani?!

5 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...