logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

• Tecucenii trebuie să plătească 10 milioane lei pentru „slăbiciunea sentimentală” pe care primarul Hurdubae o are pentru partenera sa, gălăţeanca Vrăbiuţa, pe numele său Silvia Perianu. • O Hotărâre a Tribunalului Galaţi pune pe nota de plată a tecucenilor aventurile prosteşti ale „Pămpălăului”, numele de alint dat de către tecuceni primarului lor. • Pentru faptele sale, Hurdubae riscă dosar penal de abuz în serviciu.

Pămpălăul şi-a trecut Vrăbiuţa la SECRET

Ziariştii de la Telegraf-expres au câştigat procesul intentat primarului Tecuciului Cătălin-Constantin Hurdubae, proces deschis în urma refuzului acestuia de a da publicităţii Fişa postului protejatei sale Vrăbiuţa.
Hotărârea Tribunalului Galaţi consideră ilegală secretizarea fişei postului Vrăbiuţei de către Hurdubae, cerând Primăriei emiterea unui duplicat către ziarişti, obligând în acelaşi timp ca Primăria să plătească cheltuieli de judecată de 10 milioane lei vechi.
Pentru a putea intra în posesia documentului a trebuit să ne luptăm în Justiţie timp de un an de zile. Asta fiindcă la Tecuci avem de-a face cu un primar care în loc de corectitudine (aşa cum promitea în campania electorală), a ales calea ticăloşiilor.

Tribunalul Galaţi începe să destrame vraja dintre „Hurdu” şi „Vrăbi”

În 2016, după ce Tecuciul a scăpat de nebuniile comise de Gerhardt-Daniel Ţuchel, ne-am trezit că avem în întreţinere o cohortă de pesedişti nepricepuţi şi flămânzi, aduşi la Primărie de „Pămpălăul” Hurdubae şi de senatorul „FALIMENT”, Daniel Butunoi.
Cea mai costisitoare dintre toţi parveniţii puşi în cârca tecucenilor s-a dovedit a fi Vrăbiuţa, partenera de afaceri a lui Hurdubae. Aceasta a avut încă de la început un statut special: de protejată aflată în graţiile primarului; „farmecul” său deosebit, vocea şi talentul ajutând-o să se „cuibărească” la Departamentul Fonduri Europene din cadrul Primăriei Tecuci.
Pentru secretizarea ILEGALĂ a obligaţiilor de serviciu pe care le are Vrăbiuţa ca angajat al Primăriei Tecuci, Hurdubae riscă în prezent, pe lângă plata celor 10 milioane lei, dosar penal pentru abuz în serviciu.

www.telegraf-expres.ro 4 - mai - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...