logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

bacalbasa 4894E an electoral, deci sifonările de bani publici în buzunarele găștilor de partid duduie. Cel puțin o oră s-au contrazis consilierii județeni în plenul ședinței Consiliului Județului pe problemele ridicate de construcția unei parcări supraetajate în curtea Spitalului Județean de Urgență. Majoritatea PSD-UNPR s-a impus și a aprobat studiul de fezabilitate pentru parcare, deși opoziția a susținut că e o anomalie să se aprobe o parcare de doar 300 de locuri, iar prețul unui loc să fie de 6000 de euro.

Peneliştii către bulibaşa pesediştilor

A fost sarcină de partid să se voteze, indiferent ce spune opoziția PNL, prin vocea necredibilă a lui Ion Ștefan, psihologul trecut de la Apă Canal la canalizarea vociferărilor politrucilor peneliști către bulibașa pesediștilor Bacalbașa. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” n-are cum să scape de reformarea pesedistă. Rupt, buruienos, scorojit, crăpat, ciobit, îndoit, supraîncărcat, extrem de uzat, infectat, invadat de câini și de coșmelii de tip biserică, Spitalul Bacalbașa (sau Chebac?) va avea, în viitorul apropiat incert și infinit, o parcare supraetajată, cu ajutorul căreia să fie eliminate busculadele și blocajele create de autoturismele parcate atât în curtea spitalului, cât şi în imediata apropiere a acestuia. Consilierii județeni au dezbătut în jur de o oră despre variantele alese de executivul Consiliului pentru aprobarea studiului de fezabilitate, pentru obiectivul de investiție Parcare Supraetajată la Spitalul de Urgență. Proiectul propus în varianta de lucru și impus de Bacalbașa are demisol şi parter, 300 de locuri, și necesită o investiție de circa 1,8 milioane de euro. Consilierii opoziției au cerut amânarea proiectului, până ce va fi prezentată și varianta a doua de proiect, care ar putea explica de ce se preferă o parcare cu doar 300 de locuri și un cost exagerat al locului de parcare-6000 de euro. Bacalbașa și pesediștii au cerut să se voteze pe loc, căci ce-i în mână nu-i minciună. Cu toate protestele și insistențele privind amânarea proiectului, majoritatea a votat pentru aprobarea studiului și proiectului tehnic, urmând ca modificările de proiect să fie făcute pe parcurs.

Ideea construirii unei parcări supraetajate îi aparţine lui Marian Vicleanu (UNPR), unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai CJ, dar iniţiatori ai proiectului sunt preşedintele Nicolae Bacalbaşa, vicepreşedintele Cornel Hamza şi consiliera Viorica Sandu, din PSD. Pentru o variantă cu 600 de locuri, Marian Vicleanu a propus și o cooperare cu Primăria Galați. Asta așa, ca să fie, căci nici parcare nu se va face, nici seriozitate nu va fi, nici sifonările pe linie de partid nu se vor opri vreodată.

S.V. 5 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...