logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Da, am reuşit să aflăm cine este acest Tică Răileanu, cumpărătorul impozantului sediu al grupuilui de firme VEGA HOLDING Galaţi. Ajuns la al treilea pas al licitaţiei neadjudecate, valoarea clădirii cu 10 etaje s-a diminuat la fiecare pas cu câte 25%.
Astfel, de la o evaluare făcută de experţii judiciari, valoarea blocului de birouri a fost de 13 milioane de lei făra TVA. Cu 15 minute înainte de expirarea termenului licitaţiei, s-a prezentat acest Tică Răileanu cu o sacoşă în care a îndesat 1,2 miloane de parai şi şi-a adjudecat perla Holdingului Vega 93. Despre Tică se spune că a făcut afaceri cu fierul vechi din Halda de Zgură a combinatului Sidex şi că este numărul doi în lumea interlopă, motiv pentru care şi este monitorizat de către autorităţile de forţă.
Recent, acest Tică s-a făcut remarcat după ce a bătut un poliţist de la Poliţia Locală şi a urinat pe cel căzut la pământ.
Bătaia poliţistului s-a petrecut undeva în Micro 19, în zona „Neacşu”, dar aflăm că, bine stimulat pentru umilinţa îndurată, omul local al legii şi-a retras plângerea.
Evaziunea fiscală şi violenţa sunt de competenţa IPJ Galaţi, dar ei mimează că îşi fac treaba, iar infracţiunile de ultraj cu violenţă sunt cocoloşite cu autori cu tot.
Mototolea şi Miron, inspectorul şef, respectiv inspectorul şef adjunct, ar face bine să lase funcţiile şi să treacă la mângâiat capu’ la scoică!

Gelu CIORICI 24 - ianuarie - 2020

One Response so far.

  1. Tibi spune:

    Cred că mai vinovat este poliţistul care şi-a retras plîngerea. Normal că astfel de indivizi cu mulţi bani ajung să creadă că pot face ce vor şi să nu păţească nimic. Dau parale la partea vătămată şi la revedere. Aşa se încurajează activitatea infracţională de acest gen. Un poliţist nu are voie, nu poate fi permis să facă aşa ceva. Astfel de poliţişti nu au ce căuta în Poliţie.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...