logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Nimeni din afară nu ne-a cerut ferm să desfiinţăm Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Ci doar ai noştri, ca brazii, din CSM, Cupolă care îşi „inspectează” cu toată colegialitatea supuşii de pe plantaţie, ar voi să-i revină din nou puterea deplină cu care să-şi poată mângâia ciracii care calcă în lege ca în rahat.
Acum, Dan Barna şi ai lui, care au înşfăcat ţara de brăcinari şi au pus-o jos, în absenţa unui penele rătăcit în sine, au cerut imperativ desfiinţarea SIIJ. Caz în care, corupţii din Justiţie, mă rog, prim-planul este deţinut de către judecători, revin la rotisorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Sigur că şi cei din Cupolă juisează la gândul că din nou cele două Inspecţii Judiciare-pentru procurori şi pentru judecători-vor ajunge să „pedepsescă” cu frăţietate corupţii din SISTEM.
Aşa a murit speranţa a zeci de mii de justiţiabili, care se consideră victime ale judecătorilor care i-a lovit cu ciocanul dreptăţii în părţile moi, căci, nu e aşa, adevărul judiciar diferă de adevărul firesc, normal, universal. Desigur, funcţie de părţile care au apelat la cârja Justiţiei, pentru că un judecător, un fel de… om, dar mai degrabă un dumnezeu pe pământ dat drakului, decide cine are dretate, indiferent de partea cui înclină balanţa cu echilibrul ei…precar. Şi aici nu culpabilizăm pe absolut toţi judecătorii, ci doar pe aceia care când se întrunesc în agapele lor exclusiviste, discută despre noi, justiţiabilii, populimea, ca despre nişte viermi. Şi chiar aşa ne şi numesc.
Cu toate acestea, noi vom continua să apărăm Justiţa care trebuie consolidată, încât să devină de nezdruncinat în faţa unor ticăloşi politici ca Dragnea, Iordache sau Nicolicea. Ca să nu mai pomenesc şi numele acelui fost ministru al Justiţiei, fost (actual?) rector al Universităţii Iaşi, care mi se pare mai sinistru de cât cei trei la un loc.

Grigore CORBU 15 - iulie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...