http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 922 - 02.10.2022

Asta e când Dumnezeu e mare doar pentru unii! Îi hăruieşte cu noroc! Fără vreo legătură cu acţiunile sau inacţiunile lor pământene, laice ori profane. I se întâmplă asta şi doamnei medic, onorific doctor, Viorica Domniţeanu. Căci o soţie de boss prin SRI, de ceva vreme doar prin finanţele publice. Şi fiindcă suntem la final de an îi prezint scuze şi-i cer iertare lui L.D. pentru că am făcut o gafă impardonabilă: a apărut numele lui legat de un accident rutier, care i s-a întâmplat, de fapt, tizului meu de nume, cât pe-aici şi de renume, Eugen Ciorici!
Să trecem la treabă, gata cu prefaţa!

Record: contract rapid cu CAS

Mai întâi se cuvine o întrebare de profan. Poate un medic rezident să-şi deschidă o firmă de asistenţă medicală generală, chiar dacă el nu a trecut printr-un astfel de examen?
Poate el să obţină rapid un contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Galaţi? Aici poate răspunde preşedintele-director general al CJAS Galaţi, dr. Mihaela-Oana Docan. Sau chiar directorul executiv al Direcţiei Economice al CJAS Galaţi, Iulia-Simona Petcu!
Căci iată, firma de servicii medicale Biomedical Clinique SRL Galaţi a fost înregistrată fiscal la data de 1 martie 2017.
Rapid, firma obţine un contract de prestări servicii medicale generale (vast şi a nimic mai sună acest „Generale”!) care poartă numărul 387/2017! Biomedical Clinique are reşedinţa şi activitatea biomedicală pe strada Brăilei nr. 236, bloc E6.
În doar 10 luni de activitate, rezidenta Viorica Domniţeanu şi-a dovedit calităţile manageriale ceva de speriat! Căci cu doar doi salariaţi, dintre care unul e chiar patroana V.D., a reuşit să facă o cifră de afaceri de 135.069 de lei şi un profit net de 36.746 de lei. Fără să-şi fi făcut publicitate TV de tip „Catena”! Chiar, mâna sus, voi, cei ce aţi auzit în ultimele 10 luni ale anului 2017 de celebra firmă de asistenţă medicală generală Biomedical Clinique SRL!

Nice casă, nice masă, kant terenuri!
Doar un credit de 180.000 de euro!

E clar, nea Lucică Domniţeanu a ajuns în sapă de cauciuc şi musai are nevoie de asistenţă socială. Căci formularul lui care reprezintă declaraţia de avere dată în iunie 2018, este alb ca varul în majoritatea rubricilor.
Nu tu vilă, nu tu teren, nu tu proprietăţi în Deltă (despre care mi-a spus verbal că le-a vândut), nu apartament or garsonică, nu tu spaţiu comercial pe Tecuci 156 D, nimic.
Declară doar un Mercedes Benz fabricat în 2014 şi cumpărat în 2016, prin aluzia asta comunicându-ne sereistic de subliminal mesajul că şi-a luat un lighean de la SH. În schimb ne frapează că un exponent al finanţelor publice nu a apelat la băncile comerciale, optând să cumpere, în 2010, un împrumut de 180.000 de euro de la o persoană fizică (neautorizată), acesta fiind scadent în 2020.
Insolvabil imobiliar, ca să zic aşa, nea Lucică e solvabil prin leafa de bugetar, care în anul fiscal 2017 s-a cifrat la 76.985 de lei net!
Doamna medic, încă rezident, Viorica Domniţeanu a încasat de la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sf. Apostol Andrei” Galaţi, un salariu de 23.684 de lei net. Ca prim – salariat la Biomedical Clinique a încasat în doar 10 luni numai 5.815 lei net.
Cam asta e tot ce mai mult întrebăm a mirare, în loc să dăm răspunsuri, ca menire a presei.
Vă urăm sărbători normale întru mulţi ani!
Ne auzim-citim joi, 10 ianuarie 2019.

Gelu CIORICI 21 - decembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

We will never forget

Am urmărit funeraliile Reginei de la început, până la sfârşit, ...

Gorbaciov

Democraţia îşi are virusările ei. Este, printre altele, dreptul păduchilor ...

Avocatul spune şi c

“- Notificăm în scris furnizorul de energie şi contestăm întinderea ...