http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2023, nr. 959 - 21.09.2023
Galați, 6 septembrie 2023. Actorii gălățeni Ionuț Moldoveanu, Răzvan Clopoțel, Cristian Gheorghe și Ștefan Forir (Teatrului Dramatic „Fani Tardini”), George Cristian Vintilă și Adelin Ilie sunt protagoniștii celui mai nou film regizat de Tudor Giurgiu – Libertate – care va avea o proiecție specială la Galați pe 10 septembrie, la Cinema „Profesor Ion Manole”, de la ora 19:00. La eveniment vor participa actorii gălățeni, dar și regizorul Tudor Giurgiu și actorul Alex Calangiu, care joacă rolul principal în film.
Biletele au fost puse în vânzare online – https://eventbook.ro/film/bilete-libertate-freedom
Inspirat din fapte reale, Libertate spune o poveste mai puțin cunoscută întâmplată la Sibiu, în timpul Revoluției din 1989. Filmul a avut premiera internațională la Festivalul de Film de la Sarajevo, unde a câștigat Premiul Confederației Internaționale a Cinematografele de Artă (CICAE): „Filmul surprinde esența unui moment istoric semnificativ și explorează complexitatea naturii umane în vremuri dificile, oferind, în plus, o imagine fascinantă a istoriei Europei de Est.”, a fost motivația juriului care i-a oferit premiul.
Din distribuția filmului fac parte unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori ai momentului: Alex Calangiu,Alexandru Papadopol, Andi Vasluianu, Ionuț Caras, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo,Mirela Oprișor, Leonid Doni, Marius Manole sau Cuzin Toma. Scenariulestescris de Cecilia Ștefănescuși Tudor Giurgiu, după o idee de Nap Toader.
Din 6 octombrie, filmul va fi distribuit în cinematografele din toată țara.
LIBERTATE este o co-producțieRomânia-Ungaria,produs de Libra FilmsșiMythberg FilmsșidistribuitînRomânia de Transilvania Film. Pentrudistribuțiainternațională, filmul a fostachiziționat de companialondoneză Reason8.
///
Mai multe detalii despre filmele distribuite de TRANSILVANIA FILM:
Sud Est Forum 10 - septembrie - 2023

One Response so far.

  1. wikis.ro spune:

    Sarbatorim faptul ca introducem filmul Libertate, regizat de Tudor Giurgiu, in cinematografele din Galati! Chiar acum, avem ocazia sa asistam la proiectia speciala si sa ilcunoastem mai bine pe regizor si actorii galateni selectati pentru acest proiect! Este ocazia perfecta pentru a vedea un film de calitate si pentru a ne bucura de talentul actorilor locali!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

SE FAC PERECHILE, s

Se intră pe linia dreaptă a startului pentru alegerile din ...

CHIAR DACĂ MARILE L

I-a ciuruit pe toți atacanții care au jucat pe partea ...

Isărescu pleznește

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, susţine că în ...

ADRIAN SEVERIN, SCRI

"Excelenței Sale Doamnei Katheleen KAVALEC Ambasadorul SUA în România Stimată Doamnă Ambasador, Încep prin ...

Bancnota de 100 Bric

 Două evenimente majore au marcat începutul acestei luni. Summitul G20 ...