logoImpact EST nr. 889 - 18.10.2021

Ce hazlii sunt securiştii lui Băsescu, plecaţi în misiune de înfiinţat partide de ţepuit electoratul incult şi rudimentar al poporului de neam prost! Cam asta ar fi în sinteză făcătura de partid comandată de haitele de securişti din jurul lui Băsu. Alt partid (după PUNR, UNPR, Forţa Civică, Noua Republică, Mişcarea Populară) împănat cu masoni, foşti militari şi foşti securişti, care se organizează pentru încă o ţeapă măiastră băgată în curul poporului idiotizat sau doar credul. A.L.O, păzea, veţi fi loviţi din nou cu bombardeaua politică plină de duhori de cadavre politice în descompunere.

 

Aceşti zombi ideologici colindă ţara să creeze false impresii

Nu prea reuşesc, e clar. Nici nu au cum, când apar unşi cu scliviseli liberale şi mehlemuri pesediste ba masoni, ba militari din serviciile secrete în rezervă, ba jurişti rataţi, ba poliţişti reşapaţi. La manete stă un client al panaramelor politice diversioniste, aruncate fără oprire pentru disiparea votului (gen PPDD, PNGCD, România Mare), numit avocat Gheorghe Dinu. El şi cu un oarecare gen. (r) Constantin Săvoiu Bartolomeu, care este şi Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române „1880” fac oficii. A.L.O.!, existăm! Avem deja 25.000 de semnături necesare, iar pe 29 iunie, la Bucureşti, va avea loc prima Convenţie Naţională a Alianţei Lege şi Ordine, unde se va hotărî de către membrii fondatori înscrierea partidului(!?). Să ascultăm oleacă de delirium tremensis: „Alianţa Lege şi Ordine are şanse să se impună la viitoarele alegeri. Primul test va fi reprezentat de alegerile europarlamentare, din mai 2014. Alături de noi au venit foarte mulţi intelectuali, membri din toate universităţile din România, din toate judeţele, au venit mici intreprinzători, care nu mai pot, se sufocă de abuzurile acestor partide care ne conduc şi de baronii locali. Au venit foarte mulţi militari în rezervă, din serviciile secrete în rezervă, din armată şi poliţie. Au venit foarte mulţi români de bună credinţă, care vor să se implice în această construcţie, pentru că nu se mai poate”, hauuu, hauuuuuu! „În plus, noi credem în forţa intelectualităţii ştiinţifice, ca a patra putere în stat, care astăzi, în epoca societăţii informaţionale, este capabilă să creeze o mare plusvaloare”, le zice spionul Gheorghe Dinu. Preşedintele ALO (cum, e gheorghe şi deja a ajuns preşedinte?) vede deja partidul candidând, vede candidaţi la europarlamentare cu salarii de mii de euroi şi pe el se vede candidând din nou la prezidenţiale. Hm! Incredibil, dar adevarat! Gheorghe Dinu a candidat la preşedinţie în 2004, obţinând 113.121. voturi, adică 1,08%! La alegerile locale de anul trecut, a candidat din partea PP-DD la primăria Constanţa, şi a luat 0, 1%.

N-ar mai fi mare lucru de adăugat, poate doar nişte rătăciri ale minţii de lider de partid neînfiinţat încă

1. Cică preşedintele Senatului trebuie să demisioneze pentru că nu a asistat la discursul lui Traian Băsescu, încălcând colaborarea dintre instituţia Senatului şi cea Prezidenţială. 2.Ar trebui desfiinţată Curtea Constituţională pentru că este politizată la maximum şi pentru că a declarat constituţională legea privind eşalonarea plăţilor salariale pentru cadrele didactice. El vrea transferarea atribuţiilor CCR către ÎCCJ. Gheorghe Dinu este cercetat de procurori pentru abuz în serviciu, spălare de bani, evaziune fiscală şi fals în declaraţii. Hopa! Uite şi camarila: general rezervist Constantin Bartolomeu Săvoiu, care este şi Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române (MLNR 1880) şi vicepreşedinte al unei asociaţii militare care are în titulatură NATO; generalul rezervist Constantin Degeratu, fost şef al Marelui Stat Major General al Armatei; generalii rezervişti  Nicolae Micador şi Marin Burgui,  Adrian Radu şi Carmen Grama, foşti ofiţeri SRI, profesorul universitar dr. Michael Chircor. Jurnaliştii care au aderat la acest partid sunt Laurenţiu Solomon şi Dan Coste. Hm! Păi dacă intelectualitatea este a patra putere în stat, media trece mai la coadă? Jurnalişti, tractorişti…

Silviu VASILACHE 5 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg