logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

Din 2007 şi până acum câteva săptămâni, cu vagi excepţii, dar care au scris altceva decât arătau documentele, toate instituţiile media şi toţi jurnaliştii au tăcut în ce am numit „Afacerea Aviasan”. Ei, dar de când Rechizitoriul a fost gata şi a fost trimis la instanţa de judecată a început o adevărată aviasaniadă în presa locală şi centrală. Din această listă de aviasanologi, nici unul nu a avut minima decenţă profesională să-l intervieveze de Mircea Marosy, cel cunoscut pentru că este „ginerele lui Eugen Durbacă”.

Şi era plin de ziarişti la acea conferinţă de presă a PC, când Marosy şi-a declarat intenţia de a-şi prezenta propriile documente şi propriul punct de vedere, punându-şi la dispoziţie şi numărul de mobil.

Singurii care i-am acordat spaţiu tipografic sub formă de interviuri şi prezentare de documente şi opinii, am fost tot noi, cei de la Impact-est, care am epuizat subiectul în câteva zeci de ediţii din iunie 2007 şi până în mai-iunie 2008.

Iar dovada că am scris numai în baza documentelor pe care le deţineam atunci, constă în chiar conţinutul Rechizitoriului DNA-ST Galaţi, surse judiciare apreciind că acesta seamănă, în proporţie de 90%, cu articolele apărute în Impact-est.

De fapt voiam să-i anunţ pe aviasanologii făcuţi, că cercetarea penală în dosarul „Aviasan” a fost începută de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în anul 2007, la CEREREA LUI EMIL STRUNGĂ, unul dintre liderii locali ai penele. Colega lui de partid, Sicuţa Murgu, primar penele al comunei Vânători, şi atunci şi acum, a preferat şi (de) atunci şi acum, să-şi apere privilegiile fără număr. E clar?

Gelu CIORICI 1 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg