logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Cu ceva ediţii în urmă v-am dezvăluit numele avocatului care a încasat un onorariu record din banul public colectat de către Primăria Galaţi, in valoare de 2,2 miliarde ROL. El se numeşte Dragoş Gavriluţă şi a fost angajat de lichidatoarea Bontea Daniela, cea care pe unde trece cu lichidăreala te şi bagă de ştire la rubrica „decese”!

Directorul firmei Vâlceana, firmă încăpută pe mâinile lungi ale Danielei, a contestat la Tribunalul Galaţi înscrierea în tabelul suplimentar de creanţe cu privire la plata sumei de 2,2 miliarde de Rol, considerând că acesta este un onorariu necuvenit pentru care avocatul Gavriluţă a făcut mult nimic. El a fost apostrofat şi de instanţă şi de lichidaristă că ce se bagă el, ce treabă are el, că doar banii ăştia sunt luaţi din Primărie, nu din ai falitei Vâlceana. Aşa, deci, păi voi sunteţi sau aţi fost bugetari de lux încât osânza asta v-a atenuat total simţul civic.

Mai mult, mai săriţi şi ca hienele pe un om drept şi cinstit, hâţânat de sistem şi de alţi bugetofagi îmbătrâniţi de tineri în rele.

Da, directorul Vâlceana s-a trezit apostrofat cu lipsa calităţii procesuale, contestaţia lui Gavriluţă fiind admisă pe o excepţie, pe nedrept înscrişi în tabelul creditorilor fiind doar BRD, BCR şi Urban Serv. Astfel, în Sentinţa Civilă nr. 135 a Tribunalului Galaţi, au fost invocate unele excepţii, nu pe fond, ci pe lipsa interesului şi a calităţii procesuale, banii nefiind ai patronului Mitroi, ai Vâlceana SA Galaţi, ci ai populimii de la care i-a colectat Primăria cu titlu de taxe şi impozite.

Vom vedea ce se va întâmpla la recursul din 22 aprilie, recurs promovat la Curtea de Apel Galaţi, de către avocatul Dragoş Gavriluţă, beneficiarul onorariului record, în raport cu speţa, de 2,2 miliarde ROL.

Şi aşteptăm să vedem şi ce zice Curtea de Conturi cu cine e bun de plată.

 

Gelu CIORICI 24 - aprilie - 2015

One Response so far.

  1. marco spune:

    Este foarte interesant de aflat cine il tine in brate pe acest avocat
    mediocru,executant al diverselor executari si decizii dubioase.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...