logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

România, şi cu atât mai mult Galaţii se afundă zi de zi într-un dezastru economic fără precedent în perioada postdecembristă. Ponta şi ai lui nu vor să priceapă că nepornind economia şi băgând banii în proporţie covârşitoare în consum, nu vor mai avea de unde colecta taxe şi impozite.

Iată, la nivel naţional, îmi spun marii antreprenori gălăţeni care au câştigat licitaţii pe SEAP, în ultimii doi ani nu au fost atacate nici un fel de lucrări licitate, nealocându-li-se bugete. Dar aceşti antreprenori cu multe mii de salariaţi în spate plătesc lunar salarii, taxe şi impozite, utilităţi etc. De unde bani? Păi din credite bancare. Vedeţi câtă gogomănie?!

Deci, ce autostrăzi, aeroporturi, lucrări hidrotehnice, Canal Siret – Bărăgan? Zero, tată!

În plan local, acelaşi dezastru. La Primăria de dreapta – stânga, doar mimări de investiţii. De pildă, Orăşelul Copiilor a fost licitat de aproape doi ani de zile, dar au uitat să-l şi bugeteze, multe milioane de euro risipindu-se în chirii pentru sediul Primăriei şi pe procesele pierdute din motive de încălcare a legilor, din prostie şi încăpăţânare.

La Consiliul Judeţului, dezastrul este desăvărşit. Accidentul de preşedinte CJG, pe numele său Bacalbaşa, pierde timpul de doi ani în răfuieli şi procese cu salariaţii, iar în loc de investiţii, doar investigaţii pe lucrări executate şi în urmă cu şapte ani.

Aşadar, zero proiecte care să aducă bani prin economie în piaţă, pentru gălăţeni, iar acolo unde se dă cep la bani pe jocuri de glezne, abonate sunt doar firme din Bucureşti, Braşov, Cluj, Hunedoara etc.

(G.I.) 13 - iunie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...