logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Nu vrem să mai scriem despre docherul nostru din portul Galaţi, semidoct, animal politic de mahala care, având şcoala marelui DURBY, a reuşit şi de data aceasta să o scoată la capăt. Păi, e puţin lucru ca dintr-un muncitor portuar să ajungi să deţii trei legislaturi de consilier local, să fii director la o societatea  Consiliului Judeţului, să ai vilă în centrul oraşului, pian pentru copchii şi şemineu ca în „lumea bună”? Categoric nu!

Dar, căzut la pământ fiind, pentru că ai dat cu rahat în cei care ţi-au dat tot ceea ce ai realizat, şi să dai de mult mai bine, întrece orice imaginaţie. Da, pentru că dacă nu ştiaţi, Picu Roman este organizatorul puciului din partidul lui Dan Diaconescu când, în primul rând, datorită contribuţiei financiare (oare de unde atâta bănet?) a reuşit să-şi cumpere postul de preşedinte al municipalei. Astfel, călare pe o aşa mârţoagă, cu câţiva consilieri locali în subordine (pentru care nu are, de altfel, nici un merit), omul acesta a mirosit oportunitatea politică. Fiind şomer, fără profesie şi viitor de  a trăi pe picioarele lui, incapabil de a realiza ceva în viaţă decât cu ajutorul „politicului”, s-a prezentat în faţa Primarului STAN spunându-i: „domnule, eu îţi asigur liniştea în Consiliul Local prin voturile oamenilor mei, dar vreau în schimb postul de director al Cantinei Primăriei”. Uite aşa, concursul urmărit pas cu pas ca desfăşurare, cu apariţii în vreo trei numere diferite ale ziarului  „cel mai”, ne-a ţinut cu sufletul la gură, comunicându-ne „bătălia” desfăşurată pentru ocuparea postului, diferenţa mică la punctaj dintre candidaţi, într-o ameţeală şi prostire a populimii gălăţene. La urmă, marea surpriză a fost anunţată şi publicată, aşa ca să ştie tot neamul ce deştept, ce frumos, ce pregătit, ce norocos a fost PICU al lui ROMAN.

Vă doare burta, cumva? Vă doare capul? Vă apucă greaţa? Staţi liniştiţi, ce urmează e şi mai şi. Oameni buni, să stăm strâmb sau drept şi să judecăm drept sau viceversa, dracu’ ştie, cert este că există mai multe întrebări, dar una le domină pe  toate celelalte: cum este posibil ca MARIUS STAN să angajeze DIRECTOR în PRIMĂRIE, un om fără nicio valoare profesională sau morală?, cum este posibil ca după ce în campania electorală PICU ROMAN şi ai lui s-au căcat în capul viitorului Primar, iar TU SĂ ÎL PUI ÎN FRUNTEA MESEI CU BUCATE?

Ce caracter ai, băi, Stane? Ce principii? Cum te poţi uita în ochii colegilor? Cum te justifici în faţa partenerilor de coaliţie sau în faţa celor  care te-au ales?

Cum dracu’ alde Nica şi Saghian, Popa, Ciucă şi tot neamul lor nu pun mâna pe tine să te castreze,  pentru că toată populimea care te-a votat oricum nu o să te mai aleagă în veci, convinşi fiind de păcăleala luată.

Acum ne-ai arătat o altă faţă a caracterului tenebros, ambiguu şi neserios pe care îl ai, mârşăvia de a nu crede în nimic, nu mai vorbim de cele „creştine”.

Îţi reamintim că în campania electorală TU erai în gura lui PICU: „nepriceputul, fotbalistul care se vrea în Primărie”, „…ce au aranjamentele din fotbal cu ce trebuie să facăla Primărie”, „incapabil pentru o astfel de funcţie”, „ce a făcut în atâţia ani fiind consilier local, ca să se vrea Primar, că doar am fost colegi şi ştiu foarte bine?” şi tot aşa… de putem să umplem pagini întregi.

Cel mai bun PRIMAR, cel mai tare, cel mai deştept, cel mai potrivit,  în viziunea lui PICU era CIUMACENCO, în al cărui staff de conducere a fost tot timpul, contribuind cu oamenii săi, cu datul din gură din poartă în poartă, cu lipit afişe etc.

Ce mizerie, băi, STANE! Ce caracter NOU ai în NOUL nostru orăşel, uitat până şi de DUMNEZEUL nostru, nu al tău, pentru că tu nu ai niciunul.

P.S. Postul acela, cel mai râvnit din Primărie, la care ai veni la serviciu şi fără salariu, l-a făcut pe cel care a fost înainte cu vilă şi piscină, două magazine, maşini bengoase şi tot aşa.

Marius FIRESCU 5 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF