logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

Gheorghe Ivan, fost procuror-şef al DNA-ST Galaţi, protector al lui Boldea şi Matei Răducan, fratele fostului său şef de la Facultatea de Drept, în afacerea Aviasan, cel care a deturnat scopul instituţiei pentru a se răfui cu magistraţii, a ales să o taie din DNA, chit că va pierde la pensie 25%, pentru a se pitula, conform rangului său profesional, ca simplu procuror în Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ). Iată şi cum a fost soluţionată această situaţie în care Ivan s-a cerut afară!

 

Numele şi prenumele solicitantului:

Ivan Gheorghe

Aşa după cum am scris acum trei ediţii, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) – Secţia pentru Procurori s-a întrunit în data de 20 noiembrie 2012 pentru a soluţiona o ordine de zi în care la numărul curent unu figura solicitarea lui Ivan Gheorghe. Iată, cităm: „1. IVAN GHEORGHE, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, delegat în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Galaţi din cadrul DNA, care a funcţionat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, solicită transferul la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.”.

Faţă de această solicitare, cităm: „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transferul procurorului sus-menţionat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, începând cu data de 15.12.2012.” (vezi şi facsimil).

Dar Ivan trebuie să plătească vieţi şi cariere

Bine, bine, el este retras la adăpost şi protecţie, dar cum rămâne cu carierele şi chiar vieţile distruse ale unor oameni de afaceri, directori de instituţii, judecători, procurori, notari publici, poliţişti, avocaţi, or simpli justiţiabili, cariere şi vieţi distruse de derapajele psiho-profesionale ale caracterului acestui procuror care a folosit puterea instituţiei în interes personal? Va plăti el vreodată pentru greşelile profesionale şi pentru apucăturile de procuror sovietic?

Dar, indiferent unde s-a pitit Ivan, noi tot vom publica lista cu toate victimele apucăturilor extraprofesionale ale acestuia.

Până atunci îi urăm şedere uşoară în apartamentul pe care şi l-a tras în capitală, chipurile cu euro împrumutaţi de la o cumnată portocalică prin Sicilia.

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2012

One Response so far.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...