logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Fu campanie de prostit poporul şi la Tecuci, şi deci au venit la interese „europene” nişte şmecheraşi ai politicii care vor să le tragă clapa fraierilor care n-au înţeles nimic din cum merge democraţia de cumetrii politice de stânga-dreapta. Se făceau că au mesaje europene hahalerele pedeliste Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Mircea Toader, D. R. etc. Mai ales etc. Părea o ocazie potrivită pentru ca nişte cetăţeni chinuiţi de mafioţii regimului Băsescu să încerce marea de ipocrizie politică cu degetul. Au încercat-o degeaba şi periculos. Mai concret, Gioni Ionel Roşeţ şi soţia au, adică oamenii care s-au pus cu Mafia permiselor auto la Tecuci, de le-a ajuns dosarul cu corupţi tocmai la Tulcea, via Bucureşti, au vrut să stea de vorbă cu aceşti porecliţi ai moralităţii şi corectitudinii. Şi au păţit-o. Deşi părea că veniseră la o manifestare publică liberă, s-au înşelat. Scurt pe doi, i-au înşfăcat gorilele PMP-iste de tip Nana şi i-au ţinut pe afară de sala Popular, unde intraseră PDL-iştii să-şi emane scremetele politice. Să cităm, însă, din relatarea de la faţa locului a lui Gioni Ionel. (S.V.)

 

Cum, aveţi Mafie instituţională la Galaţi?

„ Astăzi în sala Popular din Tecuci a avut loc o adunare publică în care toţi cetăţenii oraşului au putut intra şi asculta discursurile politice ale unor reprezentanţi de seamă ai PDL, mai puţin eu si soţia mea…De ce oare??? După ce a ce ne-am ocupat câte un loc în sală, eu si soţia mea, am ieşit puţin afară pentru a aştepta aceste „personalităţi”, urmând apoi să revenim la locurile pe care le aveam lăsate ca fiind ocupate…  Odată venite „VIP-urile”, am „îndrăznit „ să le abordăm (bineînţeles într-un mod civilizat) amintindu-le ca i-am mai intâlnit şi la Bucureşti, atât pe domniile lor cât si pe alte personalităţi precum domnii: Băsescu, Ponta, Macovei, Maior etc, tuturor cerându-le un singur lucru şi anume să nu mai ascundă adevărul pe care îl cunosc cu toţii şi anume: Mafia instituţională a judeţului Galaţi care şi-a întins tentaculele precum o caracatiţă până la cel mai înalt nivel. Altfel spus, MAFIA a pus stăpânire pe România. Le-am mai spus “distinşilor domni” că le-am înmânat tuturor acel memoriu al doamnei procuror Tănase Paula. Aceasta a fost nevoită sa se adreseze DNA-ului pentru că au fost prinşi pe tehnică ofiţeri si magistraţi, competenţa fiind atribuită unei instituţii superior ierarhice şi pentru că mai ales în timpul anchetei a fost abordată şi i s-a „propus” de către serviciile secrete venite special de la Bucureşti să nu trimită dosarul la DNA, deoarece vor face ei  (DGIPI-ul) „ordine” pe linie internă… NU numai ca acest lucru nu era legal şi nu se punea problema unei acceptari, dar imediat doamna procuror a mers la sediul DNA  Structura Centrală în audienţă la adjunctul de atunci al instituţiei, Carmen Gâlcă, însă în biroul acesteia nu se gasea doamna pr. adj. Carmen  Gâlcă, ci acelaşi personaj care făcea presiune asupra doamnei pr. Tănase Paula şi în biroul acesteia din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Acesta se numeşte Croitorescu Liviu, pe atunci adj. DGIPI, actual adj. împuternicit DGA de către prim ministrul României, Victor Ponta. Aceste abuzuri au fost aduse la cunoştinţa consilierului primului ministru, pe nume Ilie Botoş, care ulterior a devenit secretar de stat al MAI.

  Bă, impostorilor, ieşiţi din lumea noastră!

Pentru a nu intra în detalii vă pot spune că de atunci până acum, totul s-a muşamalizat şi inclusiv acest DNA nu a dorit sa facă nimic, chiar dacă în dosar se găsesc fapte extraordinar de grave comise de nume sonore ale judeţului Galaţi, respectiv din oraşul Tecuci. Dosarul i-a fost luat doamnei procuror şi dus spre a fi cât mai bine ferit undeva în rastelurile Parchetului Tulcea. Eu şi familia mea suntem în continuare expuşi riscului, risc recunoscut chiar şi de către MAI, atunci când au propus includerea noastră în Programul de protecţie a martorilor- DECI SE RECUNOAŞTE EXISTENȚA MAFIEI ÎN JUDEȚUL GALAȚI! Aceste aspecte grave fac obiectul unei anchete de proporţii la scară naţională, de aceea le-am reamintit „domnilor” politicieni care ne promit că va curge lapte şi miere dacă-i vom alege.  Cireaşa de pe tort o constitue evenimentul de azi în care, vrând să intrăm din nou în sală, dupa ce le-am reamintit  „VIP-urilor” cele sus menţionate, am fost opriţi de anumite persoane, agresaţi fizic si verbal, obstrucţionându-ne dreptul de a intra în sală unde tocmai intra toata lumea, motivându-se că noi nu avem acces pentru ca nu suntem “din lumea lor” (astfel ni s-a adresat unul dintre gorilele ce ne agresau)… Este de neimaginat cum într-o ţară care se vrea a se numi democratică, să fii selectat de către nişte necunoscuţi pentru a putea intra într-o sală ce aparţine Municipalităţii unde avea loc o adunare publică cu scop electoral, fără a se percepe celor ce intrau în sală bilet sau vreo legitimatie de acces… Să nu mai vorbim că din cuza faptului că am fost şi agresat, am fost nevoit să apelez din nou la ORGANELE Statului (Politia Tecuci prin 112), care menţionez că au venit dupa circa jumătate de oră de la a doua solicitare a mea catre apelul de urgenţă 112.

România, ţara tuturor iresposabilităţilor

Concluzia mea este că toate culorile politice în aceste zile electorale nu fac altceva decât să ne mintă, promiţându-ne TOTUL, iar noi, mulţimea, oamenii simpli ai acestui stat nu avem cui să ne mai adresăm, pentru că undeva mai SUS toti aceşti politicieni nu fac altceva decât să asculte un singur ordin. Ceea ce vedem noi la televizor cu arestările MARI sunt rezultatul disputei lor politice şi nu a dorinţei noastre de a curăţa România de MAFIE. Noi nu ne putem rezolva problemele grave cu care ne confruntăm din ce în ce mai des, decât printr-un refuz ferm la a mai accepta vechile obiceiuri de a da şpagă, de a avea pile şi relaţii şi luând ca exemplu ţări europene precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, unde politicienii circulă cu mijloace de transport în comun şi nu suferă de aroganţă precum ai noştri. Numai atunci, când noi îi vom tria pe cei ce trebuie să ne reprezinte, atunci când clasa politică va vedea că noi nu mai putem fi manipulaţi nici cu televizorul, nici cu alte mijloace ce ar promova minciuna, putem spune că am pornit pe drumul cel bun. Ne trebuie pentru acest lucru multă credinţă în Dumnezeu şi multă, multă dorinţă de transformare totală a întregii clase politice !!!!”

16 - mai - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...