logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Marcel Gurzu se vrea un fel de Grigore Matei, cel de care Instituţia Primar şi toate HCL, or Decizii de restituire ale proprietăţilor, începând din 1992, au fost legate ombilical până în 2012, când, fix după 20 de ani, Marius Stan l-a ras de la temelie pentru că l-a obstrucţionat cât Stan a fost consilier municipal între 2008-2012. Ei bine, Gurzu, cel tăbăcit în rele la şcoala lui Mitică Budescu, apoi călit în lupta sindicalistă, ca moşier de intravilan, cât a manipulate Legea 10, vrea, ca soţ de procuror, mai mult, căci la averea lui e nevoie şi de o funcţie influentă pe măsură. Şi, de unde Marius Stan îl uşuia pe unde îl prindea, iată că acum l-a lăsat să-i pătrundă în graţii…

 

Bogătanul Gurzu, vrea să controleze Primăria de legalitate!

Funcţia pe care o vizează Marcel Gurzu este cea de secretar al Consiliului Local Municipal Galaţi. Prin pixul lui, pentru viza de legalitate, trec absolut toate proiectele de hotărâre şi Hotărârile Consiliului Local (HCL) privind taxele şi impozitele, concesiunile de terenuri şi clădiri, retrocedările de locuinţe şi terenuri din intravilanul Galaţiului, legea bugetului şi alocaţiile bugetare… deci cam tot ce mişcă executivul (Primarul) şi legislativul (CLM).

Timp de 20 de ani, marele maestro Grigore Matei, un fost miliţian diabolic de intelligent şi de parşiv (imaginaţi-vă că omul ăsta nu a avut niciodată telefon mobil, refuzându-l şi pe cel de serviciu), a preferat să stea lipit de instituţie pentru a putea fi găsit şi a comunica prin jaful de telefon fix al centralei Primăriei.

Un alt post pe care Marcel Gurzu îl vizează şi speră ca Marius Stan să fie “nevoit” să i-l ofere, este acela de director al Direcţiei Juridice, zonă şefită de Tită Pătruţă şi prin care, nu neapărat din cauza şefului, Primăria, mai ales Nicolae, în cei 12 ani de mandate, a pierdut sute de procese care au ciuruit banul public şi domeniul public şi privat al oraşului, despăgubirile obţinute în instanţele de judecată fiind executate din banul public şi sar lejer de zeci de milioane de euro. Asta în pofida celor care au pierdut cu dreptatea în mână.

Deci, cam asta e pălăria uriaşă sub care Marcel Gurzu vrea să-şi aşeze capul, curul și averea care trebuie musai înmulţită, căci ce să faci doar cu jumătăţi de stradă, fie ele Kogălniceanu şi Crizantemei.

Cam săracă declaraţia de avere a familiei Gurzu

Sigur că din declaraţia de avere din 2012 (aia din 2013 nu a dat-o, chiar dacă legea prevede că trebuia depusă până la finele lunii iunie), lipsesc realizările financiare ale doamnei procuror Mihaela Gurzu.

Aşadar, Marcel se laudă că în 2007 a moştenit două terenuri de 311 şi 1000 mp, cota sa fiind de trei optimi.

Tot în 2007, an de vârf la Legea 10 Budescu-Gurzu, familia lui Marcel îşi construieşte o viloaică de neam prost în suprafaţă de 226,8 mp, pe strada Kogălniceanu, în spatele peco Durbacă de pe Coşbuc colţ cu Kogălniceanu.

Tot în 2007 el obţine o casă de locuit în suprafaţă de 300 mp!

Şi tot în acel benefic an pentru familia lui, îşi permite să contracteze un credit de 100.000 lei, fără să declare şi data scadenţei.

În 2011 vind un imobil lui Corbu Tudorel, pentru care încasează 25.000 de lei.

Ca jurist-sindicalist în Primărie, Gurzu a avut în 2011 un salariu de 19.818 lei noi.

De aia el trage tare să devină Matei ori Pătruţă, vis care va deveni realitate dacă va şti cum şi cât să jure credinţă necondiţionată lui Marius Stan și ospătarului Didi Dumitru, căci au de îndestulat o haită flămândă formată din indivizi care au pierdut masiv în afaceri, în averi şi în viaţa civilă.

Grigore Corbu 26 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF