logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021

Bună strategia pesede la alegerile pentru primar din localitatea Pechea, căci comună nu mai e de mult, atâta timp cât are peste 13.000 de locuitori. Şi fiindcă aici e fieful PP-DD a fost simplu să fie deplasat Mihăiţă Măncilă spre PP-DD, pentru a avea un câştigător aproape garantat în faţa liberalului Iancu Boldea, fost primar în Pechea, acum atârnat de Victor Dobre să sugă la conducta AFDJ.

Deci, eu nu cred că Nica&Saghian nu au înfrânt alături de Dobre&Durbi în bătălia pentru Primăria Pechea, useleul funcţionând aici ca o formă fără fond. Iar Mihăiţă e un apropiat fanatic al pesede, lucru care poate fi oricând probat de patronul firmei de panificaţie FURIOSO. Şi nu numai de el, ci şi de mulţi inşi de pe Domnească.

Aşadar, patronul Măncilă, a cărei firmă asamblează componente auto-partea electrică-şi care şi-a făcut o fabrică modernă în Pechea, unde a creat circa o sută de locuri de muncă dimpreună cu soaţa sa, a devenit primar, chiar dacă are călcâiele late. El a fost votat dintre cei peste 9000 de pecheni înscrişi în listele electorale, de 1770 de inşi (38%), Iancu Boldea (penele), de 1219 pecheni, iar Marian Meca (pedele) a primit 1157 de voturi.

Aplauze merită Marian Meca, iată, el singur împotriva tuturor – aici punem şi furia încă nestinsă a populaţiei împotriva pedele-reuşeşte un scor neaşteptat de bun, mai ales că între el, şi ca lider pedele în Pechea, şi Furioso&Măncilă (pesede), este un război de care pe care.

Oricum, strategul pesede şi câştigătorul Mihai Măncilă trebuie felicitaţi pentru această victorie împotriva pechenilor. Curând ei vor începe să simtă asta şi îi aşteptăm cu petiţiile la Impact-est.

Grigore Corbu 1 - martie - 2013

2 Responses so far.

  1. Pechea Galati spune:

    Ai dreptate! Meca Marin impotriva tuturor… dar oricum era aproape imposibil sa castige el atat timp cat nu s-a nascut in Pechea

  2. vali spune:

    Imi place limbajul folosit de dumneavoastra. Se vede ca nu cunoasteti datele demografice ale acestei comune. Sunt cu cativa locuitori mai putini si anume vreo 2000. Multi au crezut ca Mancila Mihaita nu va castiga si s-au inselat. Pechea a stat o perioada destul de mare intr-o stare latenta care nu s-a datorat decat celor care au condus-o. Se impunea o schimbare. Aceasta nu putea veni de la unul ca Meca care impreuna cu concubina lui (care de 6 luni a stat in diferite concedii medicale sau fara plata, si-a dat demisia din primarie pe data de 25.02.2013)si Stefu George au constituit o grupare de tip „mafiot” de care Iancu Boldea nu era strain. Vom vedea ce se va intampla!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...