logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

După zece ani de cercetări, procurorii DIICOT-ST Iaşi au reuşit să finalizeze dosarul devalizării Lactis SA Iaşi, o fabrică arhicunoscută şi apreciată în Iaşi şi nu numai, renumită pentru produsele de lactate, delicioasele iaurturi şi brânzeturi, apreciata îngheţată şi multe alte asemenea produse pe care cei din acea parte de ţară le savurau zilnic.
Rechizitoriul întocmit de procurori a ajuns în instanţă la finele luni septembrie 2018 şi face obiectul dosarului nr.543/45/2018 aflat pe rolul Curţii de Apel Iaşi. Ani de zile firma Lactis SA a făcut obiectul unor ample cercetări şi subiectul multor articole de presă privind implicarea unui gălăţean de-al nostru, Petrică Herascu, în afaceri dubioase care au contribuit la devalizarea şi falimentarea acestei fabrici. Iată că în toamna anului ce a trecut, Petrică Herascu, avocato-notarul Irimia Petrişo-Gabriel, personaje binecunoscute nouă gălăţenilor, precum şi alte trei persoane din fosta conducere a SC Lactis SA Iaşi, Gâlcă Constantin, Micu Maria şi Burlacu Gheorghiţă au fost trimişi în judecată pentru gestiune frauduloasă. Alături de acest grup infracţional, în dosar figurează ca persoană responsabilă civilmente societatea Galmopan SA Galaţi şi firma Euro-Lact SRL, firme controlate de Herascu. Conform rechizitoriului prezentat de procurorii ieşeni, pentru devalizarea firmei Lactis SA, Herăscu Petrică s-a folosit s-a folosit de trei societăţi: Galmopan SA şi Spaţii SRL din Galaţi, precum şi de un SRL constituit în Iaşi, respectiv Euro-Lact SRL Iaşi. Acuzele aduse celor trimişi în judecată se referă la tot felul de maşinaţii, artificii contabile, inginerii financiare marca PH şi contracte dubioase şi păguboase pentru firma ieşeană care, practic, a fost pusă în situaţia de transfera sume mari de bani din conturile sale către firmele Grupului Infracţional Herăscu (G.I.H.), precum şi înstrăinarea unor clădiri şi terenuri către companiile acestui grup gălăţean. Schema folosită de personajele trimise în judecată, parcă ne este cunoscută: adică vânzarea de utilaje, construcţii şi terenuri la valori cu mult sub valoarea de piaţă, precum şi discounturi acordate la vânzarea produselor specifice activităţii SC Lactis. Prejudiciul estimat de procurori pentru perioada 2005-2006 se ridică la 1.725.251,44 de lei. Tot din cercetările efectuate a rezultat că s-a ajuns la situaţia absurdă ca Lactis SA să plătească chirie pentru spaţiile ce au fost în proprietatea fabricii până când, după schema clasică, acestea au fost transferate în patrimoniul firmelelor G.I.H. din Galaţi. Culmea este faptul că fabrica ieşeană a ajuns datoare la SC Galmopan SA Galaţi, care printr-un personaj binecunoscut multora din Galaţi, directorul general Gavrilă Mariana Mihaela, a solicitat în august 2007 intrarea în insolvenţă a firmei ieşene pentru o sumă datorată de acesta către Galmopan SA Galaţi, crezând petenţii că vor reuşi astfel să ştergă urmele jafului realizat după reţeta G.I.H.

Îngheţata care i-a ,,fript” pe Herascu şi pe Irimia

După ce ani la rând a comercializat produsele Lactis SA prin firma căpuşă Euro-Lact SRL Iaşi, Herăscu a considerat că ar fi cazul să dea marea lovitură şi a reuşit să facă firma Lactis asociată la noul Euro-Lact SRL, cu un aport în natură, respectiv o linie de îngheţată. Linia de îngheţată fusese achiziţionată şi plătită de Lactis SA Iaşi cu ,,doar” 1.267.019,73 de lei. Cum-necum, firma Lactis a vândut părţile sociale deţinute la Euro-Lact SRL pentru modica sumă de 382.650 de lei chiar lui Herăscu Petrică. Urmare a tranzacţiei, acesta din urmă a ajuns dator la Lactis SA Iaşi, întrucât nu a achitat contravaloarea părţilor sociale şi pentru stingerea datoriei a apelat la diverse artificii contabile. Conform cercetărilor, s-a constatat că după realizarea obiectivului ,,o linie de îngheţată fierbinte pentru toate gusturile”, cei din conducere au îndatorat firma la greu către stat, firma Lactis intrând în faliment din 2009, proces ce se află în derulare şi la aeastă dată. Conform datelor, datoria societăţii Lactis ajunsese la 23.293.856 de lei, numărul creditorilor înscrişi la masa credală fiind de 267 persoane fizice şi juridice. Aceste informaţii, ceva mai ample faţă de alte articole ce s-au publicat în presa ieşeană în ultimii ani, au apărut pe pagina de internet „Dezvăluirea”- anchete şi reportaje, de luni, 13 ianuarie 2019, sub semnătura lui Constantin Mazilu. (Sursa)

Herascu şi Irimia, în preliminarii pe 30 ianuarie 2019

Conform site-ului Curţii de Apel Iaşi, se află pe rol dosarul 543/45/2018, Secţia penală, dosar în care protagonişti sunt gălăţenii noştrii Petrică Herăscu şi avocato-notarul Petrişor Irimia, aceştia având calitatea de inculpaţi, şi firma gălăţeană Galmopan ca parte responsabilă civilmente. Dosarul are ca obiect gestiune frauduloasă şi momentan nu are termen stabilit. Derivat din acest dosar este cel cu numărul 543/45/2018/a1, Secţia penală, ce are ca obiect ,,măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară”, protagonişti fiind persoanele de care am amintit, precum şi alte trei persoane din conducerea SC Lactis SA Iaşi: Gâlcă Constantin, Micu Maria şi Burlacu Gheorghiţă, firmă aflată în faliment din 2009 şi pentru care persoanele amintite sunt acuzate de gestiune frauduloasă. Acest dosar a avut un prim termen în 12 decembrie 2018, următorul termen fiind pe 30 ianuarie 2019. Cum vor juca părţile şi ce va dispune judecătorul de cameră preliminară, vom vedea. Un lucru este cert: procurorii DIICOT Iaşi s-au mişcat ceva mai repede decât alţii din ţară şi au trimis dosarul în instanţă. Se pare că avem o premieră la Iaşi în ce-i priveşte pe aceşti protagonişti.
Vă ţinem la curent.

Leo Ianculescu 18 - ianuarie - 2019

15 Responses so far.

 1. Totolici spune:

  Am spus şi o să mai spun: fraţii Herascu au fost nişte biete unelte în mâna adevăraţilor şacali, politicieni şi funcţionari bine situaţi în posturi cheie. Mafia din din fostul FPS a gândit cum să pună mâna pe fabricuţele şi uzinele din această ţară, asta la nivel naţional, dar În Galaţi planul se pare că a fost unul diabolic. Nu întâmplător acestei doi ,,nimenea” , Petrică şi Marius, fără un şfanţ în buzunar, să ajungă marii investitori pe piaţa de capital din Galaţi. Aceştia au fost selectaţi dintr-o categorie de indivizi care erau dispuşi la orice pentru a-şi clădi o situaţie. Culmea este că tupeul a atins cote inimaginabile şi dintr-o joacă la început s-a ajuns la un adevărat imperiu ce s-a clădit din fostele fabricuţe ale Galaţiului; ulterior mafia s-a extins în judeţul Brăila, Vrancea şi a poposit şi la Iaşi. Începutul epopeii acestui Imperiu se datorează răposatei Lucica Lepadatu şi a celor din jurul ei, Lepădatu Iordan, Lepădatul Daniel, Dima Felicia, Negru Eleonora, tînărul(la acea dată) Necula Marius. Aceştia au fost cei care au demarat planul acapărarăă societăţilor gălăţene cuprinse în Cuponiadă. Să nu uităm de alt răposat: Octavian Ciotor, finanţistul care a stat în spatele lor încă de la îceputuri.De prin 1998-1999 hora cea mare s-a extins, în joc au intrat şi personaje ca Horia Axinte, cel ce a luat locul de director la FPS de la Lepădatu, Oprea Răducan, directorul de la Registrul Comerţului, omul care nu a putut fi clintit de zeci de ani din postul respectiv.
  Cînd caşcavalul s-a făcut uriaş au intrat în schemă marii politicienii, Nica, Toader Saghian şi mulţi alţii. De cei din poliţie, parchete, justiţie ce putem spune? Nu se vede cum stau tonele de acte de prin 2000 şi pînă în prezent pe la DIICOT, DNA etc.
  Sunt curioasă dacă vor răspunde pentrul micul jaf de la Iaşi. Spun mic, pentru că este foarte mic faţă de patrimoniile uriaşe încăpute pe mâna lor şi a acoliţilor lor.
  Mie silă să spun mai multe deocamdată.

 2. Maria - fost angajat Libris spune:

  Jefuitori, asta sînt acesti indivizi. Ce au făcut au făcut avînd spate mare, ei sunt nişte belferi de două parale. Au distrus Librisul în doi timpi si trei miscări, au luat totul nu cu bani ci cu hîrtii măsluite, totul s-a făcut cu voia altora mult mai sus situaţi. Cum a ajuns Librăria centrală in posesia lor? Au băgat banii societăţii în amenajarea spaţiilor respective şi apoi le-au vîndut către ei cu o sumă modică. Banii unde au ajuns? Care bani? Vrajă de doi lei. Sunt liberi ca pasărea cerului, ne rîd tuturoer în fată. Banii vorbesc în ţara asta.

 3. I. Mihai spune:

  Gaşca din jurul acestor indivizi au distrus acest oraş. Împreună cu răposatul Chelu, alt mafiot national, au terminat acest oraş. Lovitura cea mai tare dată de aceşti indivizi a fost jaful numit Galmopan, totul fiind lucrătura cu Manolache, care se spune că ar fi ceva rude cu alde Herascu. Galmopanul a fost o fabrică ce aproviziona cu paine tot Galaţiul înainte şi după 1989. Unde sînt fabricile din Micro 18, din Radu Negru, din Regiment 11 Siret, fabrica 100t, zecile de spaţii? Totul a fost distrus şi a încăput pe mîinile clici ce i-a propulsat pe acesti indivizi postura de mari patroni. Din cîte ştiu Galmopan s-a privatizat prin Cuponiadă şi avea la început vreo 30.000 de actionari. Cum au pus mîna pe societate nici nu pot să cred, dar iată că au reuşit. Galmopanul nu mai are nimic, doar datorii imense şi din cîte am auzit este în faliment. Unde sunt poliţiştii, procurorii, DNA cu angajaţii lor plătiţi regeste din banii nostri? De ce dosarele lor de care am citit că ar fi cu zecile nu sau finalizat în orasul nostru şi nu sunt la puscărie acolo unde le este locul? Poate sa spună cineva? Oare cei din Iasi sunt din alt aluat? M-as mira, să dea domnul să fie asa şi sa-i vedem acolo unde le este locul şi sa dea banii inapoi.

 4. alupei spune:

  Fără Oprea Raducan aceşti Herasti n-ar fi existat. Noroc că la Galaţi există DNA şi îi va pune cu botul pe labe pe toţi cei implicaţi în uriaşul jaf făcut de aceste personaje. Hai că am glumit şi eu puţin. Adevărul este că din anul 2000 dosarele întocmit la acea dată s-au tot plimbat de colo colo pe la diferite parchete, poliţie, de nu mai stau scoarţa pe ele şi au cam ieşit la pensie mulţi din cei ce au lucrat la ele. Momentan zac dosarele acestora de ani de zile la DNA, asta după ce au fost plimbate puţin şi pe la DIICOT la Galaţi, apoi în capitală, au revenit la DNA Galaţi, dar nu se întîmplă nimic care să-i ingrijoreze pe acestia. Ştiu ei de ce. Probabil se vor finaliza în următorii 10-20 de ani. Cum o vrea Dumnezeu!

 5. Toni spune:

  Ştiţi cum au luat Galmopanul? Simplu, prin mari cîrdăşii. Au intrat în tipografia Porto Franco cu promisiuni şi vorbe goale, au dat blat cu conducerea(ca peste tot de altfel unde s-au băgat), au venit cu majorarea de capital la Galmopan în două tranşe, o dată cu o bucăţică din terenul din faţa tipografiei şi apoi cu o bucăţică de clădire de la aceeaşi tipografie. Uite aşa au ajuns pe cai mari la Galmopan şi vai mama lor fabrici paine, spaţii comerciale cu zecile, moara cu investiţie de vreun milion de mărci prin anii 1999 şi multe altele. Parale de cheltuială au făcut băiaţaşii astia cu ajutorul dezinteresat a lui nea Dorel Manolache, marele boss al Galmopanului care le-a cumpărat garajele de la Transgal, alea de pe Stefan cel Mare cu vreo 10.000.000 lei. Garajele erau o mică bucăţică din alta ,,afacere” a acestor băieţi de bine, afacere care trebuiau să-i coste vreo 1.500.000.000 lei, da pe hîrtie, ştie el nea Horia Axinte, că nu îi stă rău la Tano. De la acel măruţis s-au tot dus înainte băieţii noştri şi au ajuns să fac praf şi pulbere mica industrie a Galaţiului. Ce au păţit? Nimic! Ce vor păţi? Nimic! Hora este mare, împărţeala s-a făcut de mult, au rămas şi băieţii cu ceva caşcaval. Astai traba.

 6. Mihai spune:

  Revin cu chestie ce mi-a rămas bine în minte. Cînd domnul subprefect Marius Necula era prietenul Herastilor, puslamaua de Marius venea în vizită la dumnealui în pantaloni scurţi, echipat cu slapi, dar coborînd dintrun amărît BMW decapotabil, tras ostentativ pe trotuar în fata scărilor de la Prefectură. Secvenţa asta cu maşina în fata scărilor la Prefectură am mai văzut-o dar din ea ieşea Iliescu. Au fost tari băieţii aştia.

 7. istrate spune:

  Au făcut băieţii aştia ce au făcut, dar au luat moacă o groază de societăţi pe care le-au pus rând pe rând pe chituci. Au început cu Libris, au continuat cu Porto-Franco, Victrans, Transgal, au intrat în Galmopan, au penetrat Galacta, ulterior au luat Alimserv, Combavipor, Gama, Alcom. Asta în Galaţi, jaful continuând în Brăila, Vrancea, poposind un pic pe la Iaşi. Mira-m-aş să păţească ceva la Ieşi. E prea mare tărăşenia cu gaşca acestor indivizi. Un lucru ştiu foarte bine: în mai 2000 trebuiau să fie arestaţi urmare a dosarelor făcute la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. La acea dată prim procuror era unul de la Brăila venit, Chiru iar procuror general era Bulgaru. Nu s-a mai întâmplat nimic. Într-o săptămână ,,curajoşii” menţionaţi au dispărut: Chiru procuror general la Cluj, Bulgaru mare şef la Bucuresti. Cu asta basta! A venit în locul lor cine trebuia, parcă Tomoţă de la Tecuci şi Chirilă. Cu asta s-a cam terminat cu toate dosarele lor. Jaful a continuat din acel moment şi s-a extins mai ceva ca incendiile de prin Australia. Se pare că ceva a alimentat vâlvătaia cea mare. Hai baftă, că s-a înserat şi maine mă duc la treabă

 8. Traian spune:

  Galaţiul se poate ,,mândri” că a produs două grupuri infracţionale, grupul Herascu şi grupul Chelu, care pot fi considerate unice la nivel naţional prin multitudinea de societăţi jefuite pur şi simplu, prin averile colosale obţinute astfel. În cazul acestor fraţi Herascu, indivizi băgaţi la înaintare de mafia din anumite instituţii, nu s-a întâmplat nimic în ultimii 20 de ani. Au distrus zeci de societăţi comerciale .au acumulat averi uriaşe prin devalizarea societăţilor amintite, au acumulat datorii uriaşe la stat, au distrus viaţa multor oameni prin desfiinţarea a mii şi mii de locuri de muncă. Ce au făcut aceştia se cheamă subminarea economiei. De ce nu sunt acolo unde le este locul şi cu averile confiscate? Unde sunt cei care trebuiau să cerceteze pe aceştia? Poliţia, Parchetul, DIICOT-ul, DNA-ul unde a fost şi unde este? Se pare că au existat şi există complicităţi uriaşe. La împărţirea uriaşei ..prăzi” au fost prezenţi mulţi prea mulţi din cei ce trebuiau să vegheze la respectarea legii.

 9. Mihai spune:

  Da jaful de la Hortigal? Acela a fost poate cel mai mare făcut de gaşca din spatele acestor puşlamale. Cum a fost posibil asemenea jaf făcut intr-un interval de vreo 6-7 ani, dosare peste dosare, poliţie, parchet, DIICOT, DNA etc….. şi rezultatul?
  Bătaie de joc pe banii noştri. Pentru ce s-au cheltuit sume fabuloase pentru plata organelor de cercetare de vreo 18-19 ani în condiţiile în care nici acum nu s-a auzit de vreun dosar finalizat, vreo condamnare pentru cineva. Totul este o bătaie de joc în acest oraş. Marea criminalitate economico-financiară a înflorit în acest oraş de prin 1999 cînd au apărut în Galaţi asemenea grupuri imnfracţionale gen, Herascu, Chelu, care au distrus cam toate fostele intreprinderi ale Galaţiului. Ce au păţit pînă la această dată? Nimic! Normal cînd în spatele lor au fost indivizi care au deţinut puterea politică. Galaţiul se poate spune că este cel mai tare din ţară în ce priveşte amploarea jafului făcut de doar două grupuri infracţionale.

 10. s.i. spune:

  Mulţi nu ştiu, dar în cazul acestor tineri(foşti tineri, au îmbătrînit aşteptând finalizarea dosarelor privind marea furăciune), se poate constata că cei din cercul care i-au promovat în postura respectivă au realizat ceva nemaintâlnit în ţară: au reuşit să facă varză din legislaţia ce guverna societăţile cuprinse în cuponiadă, făcând referire la Porto-Franco SA Galaţi, Librie SA Galaţi, Transgal SA Galaţi, Victrans SA Galaţi, Galmopan SA Galaţi. Astfel, ,,marele Iozefini”, în speţă Irimia Petrişor Gabriel a reuşit să obţină transformarea acestor societăţi din societăţi comerciale de tip deschis, cu acţiuni nominative, în societăţi de tip închis cu acţiuni la purtător???? Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în ţară, asta pentru că legea 52/1994 privind piaţa de capital interzicea acest fapt. Şi totuşi acest fapt s-a realizat cu complicitatea unor judecători, a mareului boss al Galaţiului, mister Oprea Răducan, şeful numit pe viaţă la Registrul Comerţului şi cu complicităţi la cel mai înalt nivel, respectiv la fostul CNVM, actual ASF.
  Cine ştie, ştie, dar este de remarcat un judecător care a îndeplinit sarcina de judecător delegat la Registrul Comerţului exact în cazul menţiunilor privind grava încălcare a legii. Şi surprizele au continuat: respectivul judecător a fost promovat ulterior în fruntea instituţiei numită Tribunalul Galaţi. Un lucru este clar: conform legii absolut toate tranzacţiile efectuate cu acliuni la purtător efectuate de aceşti flăcăi sunt NULE. Nu o spun eu, o spune legea. Sunt prea multe de spus despre această grupare mafiotă, care stă bine mersi şi se bucură de uriaşa furăciune împreună cu toţi,,tovarăşii” în a hoţiei uriaşe.

 11. Marcu spune:

  Mult s-a comentat despre escrocheriile acestor mafioţi, că a acaparat firma nu ştiu care, că le-a devalizat etc. Dar nu am văzut o analiză mai ca lumea prezentată în cadrul dezvăluirilor făcute în presă. Poate să spună cineva următorul lucru: au luat cu japca următoarele firme, firme care deţineau atâtea spaţii comerciale, atâta teren etc. Dacă veţi aduna, veţi constata că majoritatea spaţiilor comerciale au ajuns pe mâna acestei grupări. Şi ar mai fi treabă: poate cineva să ne spună evoluţia cercetărilor făcute de poliţie, parchet, DIICOT, DNA, când au început, cine sunt poliţiştii, procurorii care au lucrat mii şi mii de ore, fară rezultat după cum am constatat, dar a se reţine că pe banii noştri. Multă linişte şi multă discreţie de parcă aceşti indivizi nu ar mai exista. Există domnilor, sunt bine mersi.

 12. Stamate spune:

  Stau şi mă întreb cu surprindere: sunt procurorii ieşeni mai cu moţ, mai deştepţi?
  La Galaţi stau dosarele de cercetare a acestor indivizi de aproape 20 ani. Oare de ce?
  Din câte am auzit momentan dosarele opentru jaful din societăţile gălăţene a acestor Herăşti se află de ceva ani la DNA Galaţi şi stau bine mersi. Un lucru am înţeles: un grup infracţional din tinerei, oameni cu funcţii în anumite instituţii de stat, gen FPS, Registrul Comerţ, CNVM, diverşi oameni politici, s-au aliat, au colaborat şi au devenit într-un final posesori a unor bunuri(gen spaţii comerciale, terenuri, clădiri etc), sume mari de bani. Bun, ei au făcut ce au făcut, dar există insituţii abilitate, poliţie, parchet etc, care sunt plătite din bani publici tocmai pentru a ancheta activitatea infracţională a unor astfel de persoane, trimiterea lor în judecată şi recuperarea prejudiciilor. Cum putem categorisi aceste instituţii, persoanele care zic că au anchetat aceste dosare care se spune că sunt în veşnică cercetare de aproape două decenii? La televizor se vorbeşte de ceva vreme, seară de seară, despre DNA, existenţa unor grupuri infracţionale în cadrul instituţii. Incredibil că este posibilă o astfel de situaţie, care se referă la asocierea unor procurori care au apelat la tot felul de tertipuri pentru a întocmi dosare cu scopul condamnării unor persoane care nu ar fi vinovate. Atunci stau şi mă întreb: dar persoanele care se coalizează pentru a acoperi activitatea infracţională a unor indivizi, cum pot fi catalogaţi? Cei de la conducerea centrală DNA ştiu ce se întâmplă la DNA Galaţi cu dosarele acestor personaje devenite de poveste deja? Sau poate tărăgănarea este cu acordul celor de sus? Nimeni nu vorbeşte nimic în Galaţi de ani buni de aceşti Hereşti şi brusc auzim în presă că procurori din alt judeţ s-au mişcat rapid pentru infracţiuni de amploare, da nu fabuloase ca cele de la Galaţi. Ce să fie la mijloc?

 13. Răzvan M. spune:

  Corect acest punct de vedere sesizat de acest domn Stamate. O infracţiune se poate săvârşi prin acţiune sau prin inacţiune, valabil şi în cazul organelor de cercetare, poliţişti, procurori etc., care au acţionat fraudulos cum s-a tot prezentat situaţia de la DNA Prahova. La DNA Galaţi avem cumva de a face cu o inacţiune în ce priveşte cercetarea fraudelor de care se face vinovat acest grup Herascu, din care fac parte se pare un număr mult mai mare de personaje cu importante funcţii în Galaţi şi de care personal nu prea am citit în presă? Oricum, cred că persoanele prejudiciate ar trebui să sesizeze organele centrale ale DNA, procurorul general al României, ministrul justiţiei etc. Personal cred că ceva este putred în acest caz ca şi în multe altele în care se cercetează diverse persoane pentru fraude ce privesc sume uriaşe, dar aceste cercetări durează zeci de ani, de se prescriu faptele, ies la pensie mulţi din cei ce cercetează sau chiar trec în lumea celor drepţi mulţi din cei implicaţi. Ştiţi că pe la noi există o vorbă: ce-a papat cuţu …e bun papat.

 14. anonim spune:

  Vrajă mare cu dosarul la care faceţi referire de la Curtea de apel Iaşi. Am intrat şi eu pe site-ul respectiv şi am văzut amânarea dată pe 30 ianuarie 2019. Este clar: a început hora, tot pe loc pe loc, pînă răsare busuioc. Dosarul se va termina la calendere. A păţit ceva în Galaţi după jaful uriaş? Vor reuşi ieşeni să facă ceva cu acesti indivizi? Nu cred, pentru că ei nu au făcut nimic de capul lor, în spate sunt greuceni politici din Galaţi şi nu numai. Pentru ei, de fapt pentru cei din spatele lor, politia, parchetul, DIICOT, DNA, sunt vax albina.

 15. Cotobei ionel spune:

  Aveti toti dreptate .De credeti ca nu se inampla nimic.?Ptc sunt prea multi hoti.In ce-l priveste pe Herescu ,tatal sau era asa de sarac ca manca la o macara plutitoare la Navrom,dar a avut bani sa le dea la copii sa cumpere multe societati. Voi credeti>?Dupa ce a distrus tot A deschis o firma ,,Spatii S.R.L. si traieste din chirii.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...