logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Gabriel Constantinescu, aghiotantul lui Chelu, primește o lovitură sub centură în dosarul nr.2518/109-2018 judecat la Tribunalul Argeș, în contradictoriu cu SC Electroargeş SA, având ca obiect acţiune în răspundere patrimonială.

Iată verdictul instanţei pronunţat în 7 mai 2019:

 

Admite în parte cererea
Soluţia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul să restituie reclamantei suma de 219.861,59 lei reprezentând prejudiciul produs acesteia, la care se adaugă suma de 26.802,92 lei reprezentând dobanda legală penalizatoare aferentă debitorului. Obligă pârâtul la plata dobânzii legale penalizatoare începând cu data de 05.03.2019 şi în continuare, până la efectuarea plaţii integrale a debitului. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 5.000 lei. Executorie de drept. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Argeş.
Document: Hotarâre  2089/2019  07.05.2019

(L.I.) 8 - mai - 2019

6 Responses so far.

 1. Tudoran spune:

  Da individul ăsta parcă a fost închis, nu este cel dat la televizor în cătuse cu mafiotul ala de Chelu?

 2. A.P. spune:

  Acest om nu va plăti nicio para la nimeni. Cătălin Chelu a fost un mic copil pe lîngă acest individ. A avut grijă să ascundă toate sumele uriase furate de la Chelu si acum e mare si tare. Zice el, dacă nu se stie ceo fi pînă la urmă.

 3. Delia spune:

  Probabil că se răsuceşte Cătălin în mormânt, Dumnezeu să-l ierte, dacă ar vedea ce s-a întâmplat prin ce a creat în ultimii 20 şi ceva de ani. Mai grav este faptul că a ţinut un şarpe la piept, că a creat un monstru, acest Gabi Constantinescu. L-a luat pe lângă el, l-a făcut băiat mare cum s-ar zice, ca până la urmă să vedem că acesta l-a furat în permanenţă, şi-a creat o gaşcă a lui, băieţei de doi lei pe care i-a manevrat întodeauna după bunul plac.Toate femeiuştile care au ajuns în patul lui, moldovencele astea care i-au făcut atâţia copii, totul începe să se lege în aceşti ani de la trecerea în nefiinţă a lui Cătălin. Se observă uriaşul complot ce a existat de mult, o cloacă de indivizi introdu-şi în jurul lui de către omul lui, om pe care l-a considerat de încredere ani şi ani, dar abia la final a realizat marea păcăleală ce şi-a luat-o cu acest individ, rapace, fără scrupule, ce ştie să ungă în stânga şi în dreapta, să mituiască, să şantajeze, să facă alianţe şi cu dracul dacă se poate. El a creat dihonie între cine trebuie şi cînd trebuie, acum şi-a strâns în jurul lui gaşca pe care a creat-o în ultimii 10-15 ani, a pus mîna pe cea mai mare din avere şi uşor o să vedeţi unde va ajunge, asta pentru că deţine multe, foarte multe secrete şi ştie pe ce butoane să apese. Acum încearcă să stea în umbră, lucrează numai din umbră, se consideră noul şef al tuturor. Diabolic acest individ, dar poate Dumnezeu va face dreptate şi va ajunge acolo unde îă este locul. Crede el că dacă a trecut o groază de proprietăţi pe numele altora, pe numele nevesti-sii, a lui fratesu, a altor persoane de doi lei pe care le controlează după bunul plac va scapa de belele şi va rămâne cu prada cea mare. Sper ca DIICOT-ul ăsta să-şi facă treaba într-un final, să-i dezlege toate maşinaţiile şi să plătească toate măgăriile şi escrocheriile făcute. Are mari şanse, chiar foarte mari, să păţească ce-a păţit şi Cătălin, să fie trădat de cei din jur şi el să plătească pentru tot. Cred că o merită, să mă ierte Dumnezeu.

 4. Vali spune:

  Frecţie la un picior de lemn, asta-i blat cu Costy, se au de nas reciproc. Doar i-a arătat un pic mîţa să fie mai cuminţel, că altfel… Cîte parale a blătuit Gabi încă de cînd trăia Cătălin, poate să trăiască mult şi bine ca un nabab. Da s-a învăţat băiatul la bănuţi, fete tinerele, masini numai una şi una, nevăstă tînără, frumoasă, bengoasă, trebuiesc parale la greu. Îl scuturi un pic şi pe fratesu George cu golăniile de la Geochis, stai şi te cruceşti. Au tras toţi la greu, chiar şi Marius aşa cum se dă el rănit. Nu-l plîngeţi că-i doare în cot.

 5. Liţă spune:

  La această dată Gabi Constantinescu este şeful cel mare, îi întoarce pe toţi cum vrea el. Mai mîrîie Doina ceva aşa cum făcea acum vreo 2 ani? El cunoaşte toate blaturile, când trăia Cătălin el făcea cărţile peste tot, şpăguţa la inspectoraşii de doi lei de la fisc, poliţie, parchet, na-re treabă cu cine întreabă. Are băietul un stil de-ai aburi cu părăluţe, cu promisiuni, de te doare capul.Scoală are omul de te îndoie. La momentul de faţă şi-a creat imperiul lui, master şef la Rotes, la Mobila Rădăuţi, la Morărit Roman, Altur, Galfinbandul, curând gata şi la Lacta. Toţi băieţii lui sunt la post, a băgat-o tare în paine pe Erculeasca care a transformat Mecanica în noul trenuleţ al veseliei. Le-a tras-o la prostăvanii de la Edihon, i-a tras-o tare şi lui Domnica, pe nevastăsa a făcut-o acţionară la greu, a făcut-o şefă mare, vilă are, de miliardele de la fisc nici în freză nu îl doare. Fratesu George, nea greaţă, tupeu şi băiatul ăsta de nu sepoate, dar ar trebui să-şi plătească miliardele de la fisc mai întîi. Cînd l-o scutura la Geochis, la terenurile uşchite de la Iaşi, vai capul lui şi a lui fratesu. Ce să mai zic, fiecare naş îşi are naşul, la fript el pe Cătălin, vine şi vremea lui de plată, mai curînd decît se aşteaptă.

 6. Camelia spune:

  Despre acest tip şi mulţii alţii aţi făcut primă pagină, ce cu datornicii ce nu plătesc la fisc.
  Acest Constantinescu Gabriel de care aţi zic că este bogătanul de casă a lui Chelu a plătit din suma aia de 3.890.240lei vreun leu? Urmăreşte cineva dacă astfel de sume se încasează? Nu prea cred şi asta este marea dramă în această ţară. Cei cu bani mulţi şi obţinuţi fraudulos nu plătesc dările la stat, nu returnează prejudiciile, ne sfidează pur şi simplu. Cine sunt vinovaţii, ei sau cei ce sunt plătiţi să încaseze datoriile. Dacă era un biet pensionar ce dataora 100de lei îl hăcuia imediat. Aştept să văd dacă aveţi tăria şi curajul să întrebaţi pe şmecherii de la Fisc dacă au încasat vreun leu de la ăştia despre care aţi scris. Cine îi verifică pe cei de la fisc? Vreau eu să fac o plângere împotriva lor, la cel mai înalt posibil şi să vedem ce se va întâmpla. Chiar Fiscul, ANAF-ul sunt de capul lor?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...