logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Parc Soft (4)În mandatul de preşedinte al CJG dintre anii 2004 şi 2008, deţinut de către Dan-Lilion Gogoncea, finanţarea şi edificarea Parcului de Soft, în locul unui urât cămin al marinarilor, a părut a fi un fel de perla coroanei pesediste a Galaţiului, Dan Nica fiind pe atunci şi unul dintre iniţiatori şi finanţatori, prin Ministerul Tehnologiei Informaţiei. Se vorbea atunci că vor veni în acest OZN firme ca Oracle şi Microsoft, încât ne-ar fi alungat ăştia şi mirosul specific al brizei Dunării cu afterurile lor de la Givenchy în sus. Doar că între timp, în sub 10 ani de la darea în folosinţă a investiţiei, frontonul dinspre este al clădirii arată ca în Doneţk-ul ucrainian.

Mă, că a fost jupuit varul de vreme şi prea puţine vremuri, dar să-ţi fugă şi tencuiala peisajului urbanistic, e prea de tot. Bine că nu-i zonă pietonală, căci hălcile mari de mortar care se desprind de pe clădire pot omorî, atunci când cad de la etajul cinci al clădirii. Mai e puţin şi vor începe să cadă şi plăcile care asigură protecţia termică a clădirii.

Domnilor, vă mai amintiţi cum se numeşte firma care a manglit banii pentru amenajarea asta de mântuială, dar cine o patrona spre… insolvenţa de azi?

 

GECO 12 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg