logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

VICTOR PONTAPresa scrisă nu contează în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie (cele din 2 noiembrie fiind doar de încălzire), A.D. (?) 2014, când este a 25-a Duminică după Rusalii şi-l pomenim pe Sf. Apostol şi Evanghelist Matei, iar în Sfânta şi Întreaga Biserică Ortodoxă Română va fi citată PILDA SAMARITEANULUI MILOSTIV.

Dar parcă nici presa audio şi tv nu prea contează. Contează, parcă prea foarte mult, Direcţia Naţională Anticorupţie şi Curtea Supremă de Justiţie a României. Dar, cel mai mult şi mai mult contează, veţi vedea, ce zice BOR, adică, pardon, nu prea-curata noastră Biserică Strămoşească şi Apostolească, ci instituţia BOR dimpreună cu şefii ei mari şi extrem de bugetaţi. Iar ca să vă fie şi mai clar, nevoile acestei instituţii şi ai şefilor ei supremi şi adjuncţi, precum şi adjuncţii adjuncţilor lor nu pot fi satisfăcute decât de către Guvern, adică de către NOI, cetăţeni europeni, plătitori de taxe şi impozite, dări care se adună în visteria fără fund a Guvernului. Sigur că prim-ministru nu este nici Monica Macovei, nici Elena Udrea, nici Klaus Iohannis, ci doar VV Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi Partidul Poporului Domnu Dan. Priviţi evenimentele televizate, ştirile: înalţii prelaţi, prea-fericit, înalt prea sfinţit şi prea sfinţit bugetaţii îl înconjură cu toată căldura, îl binecuvântează, îl adulează şi-l miluesc doar pe Victor-Viorel Ponta. Iar el, ca un mieluşel transformat în CÂRLAN de către Ion Iliescu, pare un bun enoriaş dând cu basculanta banului public peste cutia milei, încât bănuţul văduvei nu mai încape, căci pute. Daaa, aşa le spune el monahilor şi înalt bugetaţilor pe la hramuri ca pe la hanuri, când aceştia se caină despre precaritatea acareturilor: PĂI A-ŢI SPUS, A-ŢI CERUT ŞI NU V-AM DAT? ŞTIŢI CUM E, COPILUL CARE NU PLÂNGE …am citat din pre-puţul gândirii lui Victor-Viorel Ponta. De aia vin şi vă zic, atât cât cred bivolii din politică despre influenţa presei scrise în formarea opiniei votantului sărăcit în proporţie de 95%, fix de către aceia care-i cerşesc votul, deci, influenţându-vă, că alegerile vor fi câştigate de către cine vrea bugetărimea, salariaţii din BOR.

Sindicaliştii de la Fabrica de Lumânări vor Ponta

Dar noi nu vrem să influenţăm voinţa opiniei publice decât în bine, nu cum o fac sindicaliştii de la Fabrica de Lumânări a instituţiei BOR. Şi vă asigur că mie îmi plac Sfintele Biserici mici şi curate ca un doliu de om sărac. Şi le frecventez şi mă las pătruns de cuvinte, de binecuvintele Părinţilor-Păstori, de Cântarea Cântărilor la care se adaugă aceea a credincioşilor, enoriaşilor. Dară nu mă pot lăsa pătruns de cârdăşia în care ne trag înalt bugetaţii spre folosul lor primar şi prea-personal, şi-n marea noastră daună şi suferinţă viitoare. Căci cu un Ponta-Preşedinte nu-i va fi bine nici pesedeului, nici aliaţilor acestuia şi nici chiar lui Ponta însuşi, veţi vedea. Căci vom trăi. Beneficiarii concentrării întregii Puteri într-o singură mână şi exercitată printr-un singur partid-stat, vor fi cei care timp de 25 de ani au confiscat în folos personal şi avuţia ţării şi avuţia noastră, a ălora 95%. Iar asta îi va strivi, atât pe V.V. Ponta, cât şi pe bogaţii social-democraţiei, veţi vedea. Căci vom trăi! Pentru Ponta este prea mult. Structura sa interioară este precară şi incorect alcătuită, este ca o şandrama care depinde de o singură proptea, de un singur sprijin. Care odată înlăturată/înlăturat, cu voie sau fără de voie, or necesitate, TOTUL se va nărui, fără putinţa vreunei reclădiri. Acesta este pericolul la care Ponta şi pesedeul sunt expuşi sau au fost deja expuşi. Dar ei au nevoie de osanatici, nu de voci obiective.

Iar dacă poporul va fi sărăcit şi mai mult, şi va fi, vă spun de pe acum că printre vinovaţii-aliaţi ai marilor corupţi şi corupători – vor fi neapărat şi cei care mână turma celor care merg la Sfânta Biserică Ortodoxă.

Trei capete la Ponta, nici unul în par

Deocamdată, voi zice! Dar acum spun că Ponta este prea tânăr ca structură, nu ca ani, căci valoarea nu aşteaptă numărul anilor, nu-i aşa?! Iar ca structură, pe cât de tânăr este, pe atâta de greşit alcătuit este. Priviţi-l! El este produsul lui Ion Iliescu şi al lui Adrian Năstase. Pentru mine este de necrezut cum un tânăr, care pare şi instruit, se lasă (s-a lăsat) atâta de influenţat de tot ce au avut şi au mai rău – pentru ei şi pentru România – Ion Iliescu şi Adrian Năstase la un loc. Este ca şi cum celor 25 de ani post revoluţionari marcaţi în tot ce se poate mai rău de către I.I. şi A.N., am mai adăuga încă 10 ani identici. Păi dacă o secătură de baron local ca Mischie îi spunea „săracului şi cinstitului” I. Iliescu să nu uite pe banii cui a ajuns Preşedintele României, devine aproape organic de identic ce îi va reproşa lui Victor-Viorel Ponta, în curând, un, de pildă, Radu Mazăre. Iar cine a ÎNCURCAT CĂILE DOMNULUI, în faţa SA vor răspunde, căci a ne prosti pe noi cu butaforii pe post de CREDINŢĂ, împotriva lor se va întoarce acest uriaş rău care ar putea dura 10 ani. Numai răi şi compatibili cu ultimii 25.

Gelu CIORICI-ŞIPOTE 1 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg