http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Da, doamnelor şi domnilor, cum spunem, în perioadele de criză se fac cele mai mari afaceri imobiliare şi de plasamente financiare de investiţii, banul care este lăsat să zacă producând găuri pe care nici dobânzile negociate nu le pot acoperi. Deci, marii riteilleri, marile lanţuri de hipermarketuri multinaţionale sunt mereu pregătite să aspire banii săracilor speriaţi de foamete. Dar, se ştie, banii se adună din puţinul masei imense, nu din multul puţinilor!
Iată că zilele astea se va coace o mare afacere de circa opt-nouă milioane de euro. În curând, va trebui să ne adresăm cu „săru mâna” vameşului Petrică Muntenu, de la Giurgiuleşti Rutier, căci va deveni milionar în euro. Fabrica de Plase Pescăreşti, cândva un unicat în partea de sud-est a Europei, a fost deja relocată şi dotată cu utilaje noi, amplasamentul fiind undeva prin zona Metro. Cei 20.000 de metri pătraţi amplasaţi în burikul târgului, adică în Mazepa, undeva în spatele Bisericii „Sfinţii Trei Ierarhi” şi vizavi de Apă Canal, va rezolva şi lipsa acută a parcărilor din zonă. Mai ales după ora 22,00, cand şi supermarketurile, fie ele şi cu nume de Kaufland, se închid.
Iată că după lupte seculare care au durat aproape zece ani, după „ţâşpe” procese cu Clanul CHELU şi alţii, P. Muntenu a învins şi a rămas singur sub scut. Repetăm: un scut de opt sau nouă milioane de euro!
Urmează mega-lovitura prin care industriaşul Andrei Lişinschi s-a reinventat penru a mia oară!

Gelu CIORICI 5 - mai - 2022

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...