logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

V-am spus cu mult timp în urmă că Picu-Adetin Roman, împins în gol de la înălţimea PC-USL şi aciuat la şefia municipalei PP-DD, că va primi ca sinecură transpartinică meseria de director la „nenorocita” de Cantină Socială a Primăriei Galaţi. Iată că acum l-a surclasat la puncte în proba scrisă pe contracandidatul său Dan Goga. Urmează proba orală care nu poate fi decât o formalitate, Picu fiind un ins mai mult vocal decât consistent.

Dar nu doar faptul că-i bun de gură îl va favoriza, ci jocul pe care l-a făcut el în campania electorală pentru alegerea primarului de Galaţi. Nicuşor Ciumacenco şi Doruleţ Resmeriţă, şeful de campanie al lui Ciumi pot să ne povestească pe mâna cui au pierdut o groază de bani şi cum beneficiarul a circa 1,5 miliarde de lei vechi a jucat în favoarea lui Marius Stan. Sigur că Picu Roman controla bine Colegiul 9 în care locuia şi în care şi-a construit câteva apartamente pe domeniul public de jur împrejurul apartamentului de la parterul blocului în care acum sunt doar afişe cu el.

Că acum şi-a tras vilă şi livadă pe Ştiinţei, în spatele CJPAS Galaţi.

Deci, vă reamintim faptul că Picu Roman va fi directorul Cantinei Sociale, căci se şobolăneşte bine şi pe spatele săracilor, aspect pe care l-am punctat încă de acum circa trei luni de zile.

Grigore Corbu 22 - martie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...