logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Acum, că s-a ales praful şi pulberea de partidul lui Dan Diaconescu, nu mai poate să fie o ştire care să mire pe cineva sau să surprindă, dezastrul de la Galaţi fiind punct de reper din acest punct de vedere. Ce vrem să vă spunem este că procesul de atomizare, de pulverizare continuă.

Astfel, mulţi membri de partid nici nu mai vor să audă, nu mai vin, nu mai plătesc cotizaţia, înjură de cele mai multe ori pe cei care i-au tras pe sfoară şi care i-au lăsat cu izmenele în vine.

Cea mai recentă „dezertare” din gaşcă, aparţine primarului din Pechea, comună mare (a doua din judeţ) mai mare ca Tg. Bujor sau Bereşti, comună care constituia mândria lui Diaconescu, invocând-o ori de câte ori avea ocazia. Mihăiţă Mâncilă, fără spate, fără senator şi deputat de Galaţi, prin plecarea lui Marin şi Chebac s-a văzut lăsat de izbelişte. Cu o groază de probleme cauzate de inundaţii, fără bani repartizaţi de la „judeţ” ca la alţii, omul a cedat ademenirilor, şantajului şi neputinţei în faţa balaurului.

Şi, uite, Mihăiţă gândindu-se la problemele comunei şi la conţăranii lui, la câte sunt de făcut, la nevoi, a luat calea PSD-ului.

Că e bine, că e rău, cine ştie? Cert este că orizontul de aşteptare nu se pupă totdeauna cu ce urmează, aşa că noi nu avem decât să-i urăm NOROC întreprinzătorului, în aventura pe care o va dezvolta. E treaba lui.

Ce mai este de comentat? Păi, cum ar fi stat lucrurile dacă la cârma partidului lui D.D. ar fi rămas, în mod firesc şi normal, Ene, şi nu gaşca de derbedei politici, fripturişti şi mâncători de căcat?

26 - octombrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...