http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXIII – 2024, nr. 984 - 25.06.2024

Unii dintre noi își mai amintesc că guvernul plandemic a miluit* cu câteva sute de milioane de lei presa “ne-conspiraționistă” și “ne-populistă” pentru a zice de bine despre apriga luptă contra “acestui virus nenorocit” și de rău de conspiraționiști (de fapt, pentru a-i trimite în mod repetat și obsesiv la ATI sau la pușcărie).

Ce nu știți e că acești bani au fost dați pe contract. Îți plătesc, prestezi, cam așa sună biznisul.

Ce nu știți, de asemenea, este că acest contract este titlu executoriu în el însuși, deci poate fi executat silit fără judecată și chiar poate fi motiv de insolvență a debitorului. Adică, a presei miluite.

Cu un asemenea ciocan de-asupra capului nu poți să NU te supui. Nu poți să NU fii captivul perfect al creditorului, adică al guvernului plandemic.
Sper că se vede acum sursa reală a nenorocirii de comunicare nocivă și liberticidă care ne-a fost băgată pe gât în plandemie.
Iată și de ce trebuia să fie inventați inamicii publici; conspiraționiștii, negaționiștii, deviaționiștii. Unii au folosit chiar termenul de “teroriști” pentru a-i desemna pe noii dușmani ai poporului. Vedetele și starletele de presă au fost niște idioți utili ai lui Arahat & co, dar destul de eficienți: lumea s-a panicat și a crezut toate porcăriile pseudo-științifice ale organelor plandemice.

PS Unele publicații, tv și radio sunt azi în executare silită pe motiv că nu și-au respectat obligațiile față de guvern. Și în insolvență.

*se potrivește de minune și mituit

Online 5 - octombrie - 2023

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

#HaiRomania

Acum două săptămâni, după 0-0 cu Liechtenstein, se punea problema ...

LA GALERIILE DE ART

Salonul de vară al artiștilor plastici gălățeni Preponderența figurii umane Așteptat cu ...

Hai, România!

1. "Ne-au luat băieții prin surprindere, știți", îmi aruncă în ...

Info - ecran pentru

Primăria municipiului Galați informează că meciurile naționalei de fotbal a ...