logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

De ani buni, SC Construcţii şi Reparaţii a Primăriei Galaţi a dispărut prin deces, ce a mai rămas din ea fiind transferat la Ecosal SA devenită între timp Serviciul Public de Salubritate. De aia şi cârpeşte acest serviciu public cu necalificaţi bulevarde şi străzi, ultimul sport  pe care îl practică fiind subcontractarea lucrărilor pe care le primeşte fără licitaţie de la Primărie.

Buuunnn, dar a rămas o mândreţe de clădire, nerevendicată, aşezată în zonă centrală, cu curte interioară, oarecum retrasă şi izolată, undeva pe strada Alexandru Ioan Cuza, lipită de clădirile şi curţile unde a fost Direcţia de Fond Locativ a aceleeaşi primării. De atunci, Dumitru Nicolae a început lucrări masive de reparare şi amenajare la standarde europene a clădirii în cauză, a curţii şi a împrejmuirii gen cetate.

Marius Stan, noul primar peste toate cele vechi, inclusiv apucături şi ilegalităţi, a preluat această minge şi şi-a executat sieşi un gol la vinclu, echivalent cu patru goluri. Adică s-a aşezat în situaţia dificilă de a avea patru dosare fumos stivuite în fişetul şefului DNA-ST Galaţi Gheorghe Ivan.

Conţinutul celor patru dosare poate fi presupus, nu neapărat cunoscut în detalii. Dar sigur el se referă şi la activitatea lui Marius Stan ca director general al FC Oţelul Galaţi, dacă acel dosar nu cumva este încă la DNA-Structura Centrală, dar mai ales el se referă la cheltuirea banului public de când a intrat ca-n brânză în banii adunaţi din taxele şi impozitele gălăţenilor.

De aia a şi finalizat amenajările de lux la noul sediu al DNA-ST Galaţi, instituţia aceasta chiar având nevoie de un sediu reprezentativ în care să funcţioneze, nu printre vânzătorii de haraşpincă, zarzavaturi şi shaormă.

Vom trăi şi vom vedea dacă Ivan şi Stan ies Tandea pe Mandea.

Gelu CIORICI 28 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg