logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

_pag1_615.inddCorelaţiile între membrii Grupului au devenit complexe, ample. Sumele uriaşe care sunt în joc, implicarea tuturor membrilor în fraudele săvîrşite au creat o legătură indisolubilă între aceştia.Toţi pentru unul, unul pentru toţi! Vrînd – nevrînd, toţi membrii Grupului trebuie să conlucreze pentru menţinerea sistemului. Eliminarea unora poate duce la divulgarea unor secrete care pot rapid să ducă la prăbuşirea rapidă a Grupului. Asta nu a priceput Doina Râmar şi de aici şi ostilitatea creată pas cu pas în jurul ei. Numărul personajelor care au început să nu o mai asculte a crescut vertiginos.

O fi având ea o hârtie despre care speră s-o facă primă regină a Imperiului Chelu, dar pînă atunci, daca va fi un atunci, e cale lungă şi plină cu surprize, mai ceva ca la Surprize, Surprize de la TVR, dar având ca realizator, nu pe zâna Andrea Marin, ci pe procurorii DIICOT- Structura Centrală. Regina, în ultimele luni, a simţit că-i sare coroana de pe cap. Suspectează pe toată lumea, mai ciuguleşte firmituri de pe ici – colo, tună şi fulgeră, ameninţă în stânga şi în dreapta cu plîngeri …penale. Vorbeşte de frânghie în casa spînzuratului. Coroana pe care şi-a pus-o pe cap a făcut-o să uite cam cîte dosare planează chiar deasupra coroanei.

Realizări pentru Doina Ramar în 2015? Nu prea multe. A reuşit anul acesta să ajungă împreună cu nepotul Cătălin Chelu Constantin în Consiliul de Administratie la Vulturul Comarnic, firma prahoveană păstorită de Brînză Mihai, soţul numitei Brînză Cristina, personaj din biroul regal al reginei Doina. Cum a ajuns în această postură, prin mijlocirea cui şi mai ales în ce groapă a intrat,este ceva de poveste!

Regina Doina încearcă să tragă tunul cel mare

Năravul din fire şi prezenţa permanentă în anturajul lui Chelu au marcat-o definitiv şi irevocabil pe Doina Râmar. La această dată avem informaţii că regina Doina încearcă să tragă un tun de proporţii la una din firmele la care Chelu Cătălin a ajuns să deţină un procent de 89% din acţiuni. Este vorba despre o escrocherie uriaşă ce vizează patrimoniul societăţii Fricom Galaţi, acaparată fraudulos de Chelu, printr-o privatizare cum sigur nu s-a mai văzut în această ţară, privatizare care a deschis larg porţile către constituirea celui mai mare grup infracţional existent în Romania, respectiv Grupul (infracţional) Chelu.

Despre privatizarea Fricom Galati, capodoperă de fraudă şi complicităţi de neconceput între instituţiile statului, vom reveni cu un material incendiar. Privatizarea acestei societăţi a creat climatul şi premisa locală a demarării unor privatizări frauduloase de neimaginat pe plan european, nemaiîntâlnite, după cum vom arăta. Cu toate că Chelu deţinea la multe societăţi pachete de acţiuni importante, în multe cazuri procente majoritare, decesul acestuia a condus la o situaţie hilară. Nimeni dintre persoanele îndreptăţite la moştenire nu se poate bucura de drepturile conferite de acţiunile deţinute, până la clarificarea şi finalizarea dezbaterii testamentului.

Deşi Chelu deţinea pachete majoritare la societăţi ca Galgros Galaţi, Vitimas Tecuci, Comat Galaţi, Fricom Galaţi, Vulturul Comarnic etc. , moştenitorii au realizat că nu pot pe moment să beneficieze de dreptul de vot conferit de aceste acţiuni. În bătălia cu Ala nu prea au avut ce să cîştige, dar nici ce să piardă. Se poate spune că Ala stă chiar mult mai bine. Ea poate vota, poate decide şi multe altele. Doina Râmar a pierdut respectul multora dintre membrii Grupului. Aceştia au realizat rapid că mama Doina, legal, nu are putere de decizie. Numărul personajelor care au început să nu mai asculte a crescut vertiginos. O fi având ea o hârtie despre care crede că o să o facă primă regină a Imperiului Chelu, dar până atunci, dacă va fi un atunci, e cale lungă şi plină cu surprize, dar având ca realizator, nu pe zâna Andreea Marin, ci pe procurorii DIICOT.

Realizări pentru Doina Ramar în 2015? Nu prea multe. A reuşit anul acesta să se pună în Consiliul de administraţie la Vulturul Comarnic, firma prahoveană păstorită de Brînză Mihai, soţul numitei Brînză Cristina, personaj din biroul regal al reginei Doina. Această realizare nu se datorează cum aţi crede prin votul ei, actiunile deţinute de Chelu neputând să îi confere, momentan, şi dreptul de a vota. Cine este acţionarul misterios care a numit-o pe mama Doina şi pe nepot în conducerea societăţii ? Nimeni altul decît SIF 3 Transilvania, deţinătoare a 7,2% din acţiuni. Despre cârdăşia SIF 3 Transivania cu Grupul Chelu şi prejudiciile create de acest tandem, vom mai vorbi, fiind multe de spus. Deşi am crezut, şi primisem semnale ca batalia cu Ala o începuse pentru aş-i proteja ceilalţi şapte nepoţi, se pare ca nici pe departe lucrurile nu stau aşa.

Relaţiile cu nepoţii ei nu au fost niciodată apropiate, ba dimpotrivă, ea fiind mai ataşată doar de primul nepot, Chelu Catalin Constantin şi putin de Cătălina. Acest fapt a condus uşor la îndepărtarea faţă de regină, la neascultarea indicaţiilor acesteia, în măsura în care ar mai putea face acest lucru.

Cum poţi să sesizezi furăciunea, cînd şi tu ai furat la greu?

Mama Doina, din ce în ce mai singură

Se pare că uşor, uşor, regina mamă a înţeles şi ea că lucrurile nu stau cum credea, realizînd că, practic, este puţin cam în afara jocului, ea neavând un statut legal în a lua decizii. Pîna la momentului decesului regelui Chelu Cătălin, acesta conducea despotic Grupul şi nimeni nu crâcnea. Prin Gabriel Constantinescu, poreclit cap mare, mâna dreaptă a acestuia, trasa sarcini, ce să se facă, cine semneză acte, unde merg banii, cine-i colectează, unde ajung. Dacă pe vremuri toţi ascultau de mesagerul amintit, Gabi-cap mare, buzduganul regelui, aruncat în poarta cetăţuilor(societăţilor), şi nimeni nu ieşea din front, iată că jocurile s-au schimbat după decesul regelui. Buzduganul cel forţos al regelui Chelu s-a fleşcăit.

Noua regină, instalată adhoc, a renunţat din start la buzdugan, acesta fiind primul personaj devenit persoană non grata în biroul regal. Nimeni nu prea mai ascultă, regina nu mai ştie jocurile foarte încîlcite şi este total depăşită de amploarea maşinăriei de făcut bani creată în decursul a zeci de ani. Iniţial s-a stat în aşteptare, dar fiecare a înţeles că este o criză de autoritate, nimeni nemaiştiind cum ar putea evolua situaţia. Dar, cum se zice, timpul le rezovă pe toate, şi cam asta s-a şi întîmplat. Cei puşi de Chelu la conducerea societăţilor au înţeles că regina Doina este total depăşită de situaţie, nu cunoaşte nici pe departe amploarea maşinaţiilor şi, cel mai important, nu are legal putere de decizie.

Va urma.

RDH 18 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...