logoImpact EST nr. 860 - 03.03.2021

De felul său jurist consult, Dragu Togan şi-a ocupat ultimul timp făcând-o pe secretarul Consiliului local Galaţi. Pentru felul în care tractorea el prin impozantul-i cabinet a fost sancţionat de avocaţii unei importante case de avocatură din Bucureşti. Aceştia au constatat că omul stătea desculţ la birou, cu picioarele scoase din gumarii aliniaţi frumos sub piesa de mobilier. Aşa înţelegea el să reprezinte Primăria în raport cu reprezentanţi ai sistemului judiciar. În timpul mandatului, Togan s-a afirmat în câmpul ne-muncii mai ales în relaţiile cu presa, pe care a dezinformat-o sau minţit-o prin omisiune cât ţine vastul câmp al Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. De altfel, el şi-a însuşit, fie doar şi prin semnătura de legalitate ca secretar al CLM, multe astfel de răspunsuri ambigui, incomplete, imprecise or generice, mulţi justiţiabili pierzând procese pe speţe imobiliare şi din aceste motive. Căci aşa (nu) înţelegea Togan să răspundă solicitărilor instanţelor de judecată!

Dându-şi seama că Dumnezeu există şi pe pământ, nu doar în cer, el a vrut să facă un bine umanităţii din Republicuţa Galaţi, refugiindu-se la pensie fix de Bobotează!

Pe postul de secretar al CLM a fost numit ca interimar Nicolae Costache, salariat al Serviciului Juridic din Primărie. Dar, sursele noastre din instituţie dau ca sigură aducerea unui jurist experimentat, mai ales în administraţie publică locală, chit că este foarte greu de găsit un profesionist în materie, şi care să mai vină şi la o leafă de 1000 de euro. Mai bine îl reactivaţi pe meseriaşul de Grigore Matei, un tătic în materie!

Grigore CORBU 23 - ianuarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...