logoImpact EST nr. 893 - 27.11.2021

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin 2004, fiind la această dată partener la societatea de avocatură „Cosma şi Asociaţii”. Se pare că această asociere i-a adus o mare belea prin 2017. Acesta a intrat într-un păienjeniş de relaţii cu oameni de afaceri gălăţeni, îşi zic ei, care se pare că l-au adus în postura de a fi implicat, pe meleaguri argeşene, la o angajare de răspundere alături de cei ce l-au angajat. Concret, este vorba de dosarul de faliment nr. 337/1259/2014 Tribunal specializat Argeş, privind SC Alprom SA Piteşti, o apreciată fabrică de mobilă din Piteşti. Această societate a avut ghinionul să intre sub controlul unor aşa-zişi afacerişti gălăţeni, care au devalizat respectiva societate, aducând-o în faliment. În cadrul dosarului de faliment, administratorul judiciar al firmei Alprom SA a solicitat angajarea răspunderii unor persoane responsabile de unele prejudicii aduse societăţii, pe rol fiind dosarul nr. 337/1259/2014/a22 Tribunal specializat Argeş. Printre persoanele implicate în acest dosar figurează gălăţenii Constantinescu Gabriel, Panaite Sorin, Brînză Mihai, personaje cunoscute în urbea noastră ca făcând parte dintr-un grup infracţional ce a făcut prăpăd de-a lungul şi de-a latul ţării prin societăţile în care s-au implicat. Surprinzător, alături de aceste personaje, apare şi tânărul avocat Deleanu Mihai, ca pârât în dosar. Prea multe date nu avem, la această dată, despre implicarea sa alături de ceilalţi gălăţeni, oricum aspectul pare surprinzător pentru mulţi din cei ce îl cunosc. Un fapt este clar: s-a dispus o expertiză contabilă prin care să se stabilească sumele datorate de către pârâţii din dosar. La termenul din 21 ianuarie 2021 s-a admis de instanţă suspendarea judecăţii în conformitate cu dispoziţiile art. 413 alin.(1) punctul 2 din Codul de Procedură Civilă. Se pare că amploarea prejudiciilor este foarte mare, dosare penale pentru delapidare în curs de finalizare, etc., implicaţiile fiind fabuloase prin schemele de devalizare aplicate.
Vă ţinem la curent.

Leo IANCULESCU 26 - februarie - 2021

2 Responses so far.

  1. Silvia spune:

    Imi pare rau pentru Mihai că a intrat in legatura cu acesti indivizi care l-au adus in situatia de angajare a raspunderii pentru o suma se pare consistenta. Este un avocat pe care cei ce il cunosc sunt foarte surprinsi. Nu am inteles daca raspunderea o are ca avocat sau ca ce?

  2. Matei spune:

    Angajarea raspunderii i s-a facut pentru prejudiciile create firmei respective in calitatea lui de membru CA al SC Alprom Pitesti. Acel Constantinescu era director general iar ceilalti, Brinza Mihai, Panaite Sorin si Mihai erau administratori. Daca ceilalti doi erau implicati pina peste cap in potlogarii, Mihai a picat ca musca in lapte. Si mie imi pare rau de el ca va iesi sifonat financiar, probabil, plus imaginea. Nu merita.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...