logoImpact EST nr. 855 - 22.01.2021

Zice lumea că, uimitor, DIICOT Bucureşti a mai făcut un pas privind grupul infracţional Chelu. Un pas mare! S-ar fi dispus, în sfârşit, trimiterea în judecată a celor din această grupare, după cercetări interminabile. Impricinaţii din dosar ar fi primit o hârtiuţă că ar fi trimişi în judecată. Vă reamintim că cercetarea DIICOT – Structura Centrală a scos în evidenţă un prejudiciu creat statului, estimat la vreo 20 milioane de euro. Momentan, ar fi vorba doar despre prejudiciul creat nouă înşine. Să vedem ce va ieşi cu prejudiciile fabuloase create acţionariatului din societăţile în care s-a implicat grupul Chelu. Vă ţinem în priză!

(A.I.) 29 - septembrie - 2017

2 Responses so far.

  1. stoianov spune:

    despre Chelu şi cei din jurul său am auzit de peste 20 ani. Este vreo unul din ei în puşcărie acolo unde le este locul? Aţi auzit de vreo sumă confiscată de la aceşti indivizi? Ce fac instituţiile statului? Nu am mai auzit de ani buni în Galaţi ca într-un ziar să se comenteze despre realizările Poliţiei, Parchetelor în domeniul infracţionalităţii economice. Să auzim că a fost prins vreun moldovean cu câteva zeci de pachete de ţigări, puşti cu pacheţele de tras pe nas, portofele furate, un telefon subtilizat etc. Dar ce facem cu cei ce fură de ani şi ani statul, se eludează de la plata unor taxe mari datorate statului etc. Nimic! De ce nu vine o instituţie să spună că a recuperat atâţia bani din prejudiciu? Dosare tergiversate ani şi ani, infractorii liberi, mersi, stau în vile ce par mai degrabă palate, maşini care de care mai pompoase. Unde am ajuns? Ce speranţă mai există? Ce învăţăminte trag tinerii?

  2. Apetrei spune:

    Cu DIICOT-ul ăsta de la Bucureşti nu prea trebuie să ne punem speranţe în cazul la care faceţi referire cu alde Chelu şi gaşca lui. Dacă nu mă înşel acum vreo 3-4 ani aţi scris despre Herăşti că au făcut au dres că sunt dosarele la DIICOT Bucureşti în mare lucrare etc. I-au cercetat ăştia de la Bucureşti de nu mai ştie nimeni. Din câte am auzit au pasat motanul la DNA spre veşnică pomenire. Curat-murdar cum zicea cineva. Hai, pa nea Ciorici!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...