logoImpact EST nr. 876 - 19.06.2021

De ani întregi, conducătorii numiţi politic la şefia Direcţiei Taberelor Şcolare Galaţi au ca principală şi istovitoare activitate traficarea locurilor gratuite în taberele şcolare pentru elevi. Funcţie de sezon şi vacanţe, fiecare judeţ primeşte un număr de locuri în taberele şcolare din România şi din străinătate, cu titlu gratuit. Şi aflu că sunt, pentru Galaţi, între 45 şi 50 de astfel de locuri, pe sezoane şi pe vacanţe. De ele beneficiază, băi populime, nu elevii de excepţie, cu medii generale anuale şi multianuale de peste 9,90, olimpicii judeţeni şi naţionali ai căror părinţi nu au întotdeauna şi neapărat situaţii materiale confortabile, ci numai copiii şefilor voştri, care vor deveni, musai, şefii copiilor voştri.

De aia o somăm public pe directoreasa pedelizdo-penelizdă, Anamaria Vasiliu, să dea publicităţii lista cu numele beneficiarilor (copii şi părinţi) de astfel de tabere şcolare de lux. Şi sunt, slavă Domnului, la Arieşeni, Buşteni, Eforie, Năvodari etc.

Asta măcar pentru anul şcolar trecut.

Că doară nu de când tot trece Anamaria pe supt birourile penele, pentru a rămâne cum o stabiliseră organele liderilor din birourile pedele!

G. Ionescu 28 - septembrie - 2013

One Response so far.

  1. Tot edu spune:

    Sa ne mai spuna si cum consuma bonurile de benzina ale institutiei ca doar sunt tot din banii nostrii.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...