logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Frosin 2Conferențiarul doctor Constantin Frosin caută în stil râsu plânsu celelalte file ale calendarului la români

 

Rep.: Avem multe momente de veselie și tristețe la Dunărea de Jos, dar de 1 aprilie fiind, căutăm filele pierdute ale calendarului.

Constantin Frosin: Nu sunt Păcală, dar 1 aprilie este sărbătoare națională la români. Avem personaje simbol ale păcălelii-Păcală, Tândală, Pepelea, Păcălici, Prepeleac și Stan Pățitul, dar nu avem rezerve de calendar. Noi ar trebui să ieșim în stradă, în Europa și în lume și să strigăm: „Hoții! Hoții!” Cine ne-a furat calendarul? Nu doar lunile-și aveam o scuză, eram lunatici… Dar ne-au furat și zilele…Mai avem o singură zi în calendar-1 aprilie. Trăim într-o veșnică păcăleală. Fără sfârșit.

Rep.: Dar avem toți pe perete calendar…

C.F.: Da, dar are o singură zi-1 aprilie. Ăsta este calendarul vostru de aici încolo! Când se uită la el cine trebuie spune: Aoleu, iar trebuie să-i păcălesc pe ăștia! Ce să mai inventez ca să-i păcălesc pe ăștia? Uitați-vă, cum ies în fiecare zi tot felul de chestii. Au fost în est și cehii, și slovacii, și slovenii, și sârbii. Și polonezii au fost în același bloc comunist. La ei duduie, zbârnâie. Aveau 1000 de dolari pe cap de locuitor în 2001. Și noi aveam 60. De ce la ei se poate și la noi nu se vrea?

Rep.: Să fie din cauza acelei ziceri perverse: „Frumoasă țară avem, păcat că-i locuită!”?

C.F.: Da. E o formulă pe care eu am auzit-o completată în occident: Păcat că-i locuită de români!”

Rep.: Avem noi voie să ne autopersiflăm, dar să ne ia peste picior și occidentul?

C.F.: Eram acolo și am înțeles de ce se întâmplă ce se întâmplă. Am citit pe un sait cam ciudățel, pe care îl recomand tuturor, să vadă că după ce România a spus nu-de formă probabil- că România nu va accepta să se umble cu cianuri la Roșia Montană, a doua zi a apărut pe acel sait cum că Statele Unite au prognozat cu precizie de milimetru, că în România va avea loc cât de curând un cutremur de gradul opt.

Rep.: Din fericire, nu am auzit de cutremure anunțate.

C.F.: Știm că cutremurele de adâncime sunt ale noastre. Sunt vrâncene, sunt neaoșe. Dar cele de suprafață sunt provocate. Nu știm de cine. Dacă am ști, am fi deștepți. Dar noi dăm înapoi ca racul. Nu știe nimeni. Când erau lupte în fosta Iugoslavie și se băteau ca chiorii pentru nu știu ce, la Băile Felix au căzut bolovani care nu s-au mișcat de milenii. Să sperie pe cine trebuie să renunțe la război. S-a umblat cu arma tectonică. Suntem avertizați cu cutremurele de suprafață. Și trebuie să vă amintesc de tristețea mea, că cel care a inventat această mașinărie infernală este românul Nicolae Tesla. Nu este sârb, au spus-o și americanii, Tesla este român. Toți ne spun că noi suntem urmașii dacilor, noi spunem că nu.

Rep.: Noi spunem că suntem urmașii Romei?!

C.F.: Chestia e că ei lucrează și cu carbon 14 și carbon 16-la noi nu se știe- și descoperă chestii uluitoare. Sunt nume uriașe care spun că civilizația s-a născut în spațiul dintre Carpați și Mare. Dacă spui asta la Academia Română și la forumul de știință, cineva are replică: „Nu este adevărat, este un fals total!”

Rep.: De ce fugim de posibilitatea ca civilizația să se fi născut aici?

C.F.: Nu știu de ce…Suntem înrăiți în Nu. Toate datele spun că aici a apărut prima scriere, care precede cu 1000 sau 2000 de ani scrierea sanscrită. Sunt dovezi, dar noi nu vrem să vorbim despre asta. Noi vorbim, dar vorbim degeaba. Cine trebuie să spună „Da, așa este”, spune „Nu!”. Ca orice popor avem și populație conlocuitoare, pe care o iubim foarte mult, dar care ne iubește mai puțin pe noi. Dumnezeu să-i ierte!-și eu iert, pentru că iertând, trăiești mai bine. Dacă nu ierți, te îmbolnăvești. Problema aceasta este, noi nu mai avem decât o singură zi în calendar. Timpul s-a scurtat și el… În 1986 s-a descoperit că ziua nu mai are 24 de ore, ci 16. Pământul se învârte la fel, dar timpul nu curge uniform. Vibrația a scăzut, de la o zi de 16 ore, unii spun de doar 12 ore. Tragedia noastră este că se va duce spre momentul zero. Ziua va avea zero minute și secunde!Schimbarea polilor poate fi și ea provocată. Marea noastră șansă pe pământ este că veghetorii cerurilor nu admit ca o populație bezmetică, fie ea americană, să strice armonia Universului. Și atunci intervin. Nu lasă nimic care ar putea periclita existența Universului. Și vă spun de ce-dar să nu cădeți de pe scaun, că stați precar. Știți ce este omul? Este o celulă a Planetei Pământ. Pământul este o celulă a Galaxiei calea Lactee. Și calea Lactee este o celulă a Universului. Știți ce este Universul nostru? O celulă a infinitului. Dacă se îmbolnăvește o celulă, moare tot organismul.

Rep.: Mor imperiile?

C.F.: Vor muri, mult mai repede decât se crede.

Rep.: Și imperiul lui Putin?

C.F.: Eu am văzut în dicționarele mari că rus înseamnă viking, am înțeles de ce rușii sunt blonzi și cu ochi albaștri. Plecau, se luptau o lună, două, nouă, și apoi, unde coborau, se reproduceau. Le-a plăcut în Rusia, erau și diamante, și au dat o populație crudă, fără minte. Nemții spun și ei că sunt arieni…Poate împart cu rușii statutul… De ce se iubesc atâta rușii și nemții? Ar trebui să ne gândim și la asta. După cum ar trebui să ne gândim la suprapunerea feței lui Putin cu Rasputin. Noi știm din religia noastră că, în anumite momente, și cei buni, și cei răi pleacă în trup. Se întreba cineva, pe un site american: cine este Putin? Erau date acolo trei variante. Sunt variante și pentru Obama. Obama n-a învățat în Hawai, deci de unde avea foaia matricolă? Concluzia: Obama nu are nici o identitate. Obama a fost inventat, deoarece partea neagră începuse niște reforme cumplite, care dădeau foc la cartiere întregi. Negrii voiau război civil, învingeau, sunt mari și mulți, creier puțin, distrugeau civilizația. Atunci au inventat un tip care să pară de-al lor. Și nu e de-al lor! Stau și mă întreb:cine l-a inventat pe Putin? Medvedev este și el cap tăiat din ultimul Romanov.

Rep.: Și nouă cine ni l-a inventat pe Băsescu?

C.F.: Mda! Nu vreau să pierd tramvaiul când mă întorc acasă!

Rep.: Să fi apărut în urma unui concurs de CV-uri?

C.F.: CV înseamnă ce vezi să nu crezi. EvreiI o spun și-i admir pentru asta: să nu crezi ce vezi, să nu crezi ce auzi, să nu crezi ce se spune, gândește cu capul tău! Este extraordinar. Noi credem orice vedem, hai să-l votăm! Putin ne reamintește de testamentul lui Petru cel Mare. Nu se vorbește nicăieri de sfârșitul acelui Testament.Nu-l știți? Cei care nu vor respecta testamentul, trebuie să dispară cu ajutorul subordonaților, care trebui să aplice ei înșiși acest jurământ.Dacă Putin nu face ce scrie acolo, va dispare. Blestemele acționează. Este magie neagră. Magia neagră nu este o superstiție.

Rep.: Și România ce va fi în aceste contexte de testamente și magii?

C.F.: A spus-o un maestru al medicinii alternative. Cea mai intensă activitate în România este vrăjitoria și magia. Și din această cauză atmosfera este irespirabilă.

Silviu VASILACHE 10 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF