logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

În contextul aniversării Zilei Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – 30 mai, Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi a desfăşurat o serie de activităţi menite să asigure creşterea gradului de informare a cetăţenilor cu privire la atitudinea şi reacţia la corupţie, precum şi creşterea gradului de vizibilitate instituţională.
În data de 28 mai 2020, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi au purtat discuţii cu scop preventiv, cu cetăţenii aflaţi în 3 zone intens circulate din municipiul Galaţi, respectiv Complexul Ţiglina 1, Potcoava de Aur şi curtea interioară a imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Galaţi, Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Galaţi, Secţia 5 Poliţie a Municipiului Galaţi, Serviciul pentru Imigrări, Serviciul Poliţiei Rutiere, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi şi Biroul Judeţean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor Galaţi.
Pe parcursul activităţii, au fost diseminate 160 de pliante cu mesaje anticorupţie şi informaţii cu datele de contact ale Serviciului Judeţean Anticorupţie: adresele de e-mail petitii.dga@mai.gov.ro şi galati@mai.gov.ro, numărul de fax 0236/453997 sau sediul serviciului din municipiul Galaţi, strada Crizantemelor nr. 10.
Cu aceeaşi ocazie, au fost oferite diplome în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în activitatea de prevenire a corupţiei în cadrul structurilor/unităţilor Ministerului Afacerilor Interne, unor instituţii publice şi colaboratori ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Galaţi. De asemenea, cadrelor Ministerului Afacerilor Interne care, în cursul anului 2019, au denunţat situaţiile în care le-au fost oferite sume de bani sau alte foloase pentru a-şi îndeplini sau pentru a nu-şi îndeplini sarcinile de serviciu, le-au fost oferite diplome de merit.
Direcţia Generală Anticorupţie pune la dispoziţia cetăţenilor o linie telefonică gratuită, Call center anticorupţie 0800.806.806, unde cetăţenii pot semnala faptele de corupţie săvârşite de funcţionarii publici din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În baza protocoalelor de colaborare încheiate de Direcţia Generală Anticorupţie cu Primăria Municipiului Galaţi şi S.C. Transurb S.A. Galaţi, începând cu data de 28 mai a.c., Call center anticorupţie 0800.806.806 va fi afişat în mod electronic la ghişeele de lucru cu publicul ale Primăriei Municipiului Galaţi şi în 40 de mijloace de transport în comun (autobuze) aparţinând societăţii Transurb S.A. Galaţi.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi 4 - iunie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...