logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Andrei Butnariu este (a fost) gălăţean şi era patronul firmei Caviem Line. Firma sa se ocupa cu celebrele focuri de artificii, mai ales la balurile organizate de către Marian Filimon, preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Galaţi.
Dar Caviem Line avea în exploatare şi câteva cariere de piatră prin Dobrogea, unde mai disloca rocile uriaşe şi cu ajutorul explozibilului. În majoritatea cazurilor, cei care au devenit milionari jucând la Loto 6 din 49, fie au murit, fie au luat-o razna, devenind incapabili să gestioneze milioanele de euro, care sigur ar ameţi pe oricine, mai puţin pe cei care au primit în dar fabrici şi uzine pe care le-au ruinat, totul devenind un fleac de simplă afacere imobiliară, căci au vândut în draci terenurile de sub acestea la preţuri de câteva sute de euro metrul pătrat.
Iată că şi gălăţeanului Andrei Butnariu i-a sunat ceasul după acel câştig fabulos de 4,7 milioane de euro (22.285.937 lei) la Loto 6 din 49, unde juca de zeci de ani aceeaşi variantă.
El a înfiinţat Caviem Line în 1996, firmă care a avut un vârf în afacere în anul 2015, când la o cifră de afaceri de circa opt milioane de lei, a realizat un profit net de aproape 720.000 lei. Între anii 2016 şi 2018 firma a înregistrat pierderi cu cei 20 de salariaţi ai ei.

(G.C.) 19 - iunie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...