logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

Cam aşa se poate rezuma rezultatul alegerilor pentru preşedinţia Filialei Sud – Est a Uniunii Scriitorilor din România. Din numărul total de scriitori (63) au participat 53 de membri ai USR – S-E.
Ehei, conform numărului de voturi obţinute de către fiecare dintre cei trei candidaţi, putem concluziona că Zanfir Ilie, managerul Bibliotecii Judeţene V.A. Urechia, este marele câştigător, întrucât cele 16 voturi obţinute de el au fost date de către scriitorimea gălăţeană, care nu (mai) suferă de obedienţe provinciale. Sigur, Antoniu a învins, căci a adunat 34 de voturi venite de pe toate coclaurile judeţelor Ialomiţa, Prahova şi Bacău, desigur situate fix în sud-estul României! Partea proastă ar fi dacă Antoniu ar reuşi, în continuare, să învingă cu inerţia-i şi şopârlismul caracteristice, dinamismul scriitorimii, cât şi coeziunea acţiunilor făcute în numele breslei, de regulă rezumate la două-trei pe an şi antamate egidei fundaţiei culturale proprii.
Sigur că oamenii nu se schimbă, aşa că lacătul de pe sediul USR-Sud-Est va fi tot cu păianjeni pe el, din cauză că tinerii scriitori sunt laşi şi trădători. Iată, Andrei Velea a obţinut numai 3 (trei) voturi!, iar programul lui, precum şi cel al lui Zanfir Ilie au fost aruncate la coş, căci nu cred că Antoniu, în orgoliu-i nemăsurat (deh, meteahnă a oricărui creator talentat!), şi le va însuşi, cooperând cu ei, lui venindu-i ca un prezervativ starea conflictuală!
Şi ştim şi cine sunt cei doi (în afara lui Velea, desigur!) care l-au votat pe A.V., dar nu le vom spune numele, căci Antoniu ar fi în stare să îi sfâşie.
Dar, asta e, succes şi dezmeticire vechiului nou preşedinte!

(GECO) 11 - mai - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF