logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022

Vă amintiţi sper. Mariana Rarinca este acea persoană care s-a opus SISTEMULUI, adică gălăţencei Livia Stanciu, fost preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, actualmente judecător al Curţii Constituţionale a României. Soţul M. Rarinca, pe atunci concubin al acesteia, a fost implicat în dosarul de aşa-zis şantaj la Livia Stanciu, de către DNA-Structura Centrală, care din martor a ajuns să fie acuzat pentru mărturie mincinoasă. Luni, 5 aprilie 2021, George Conrad Olaru a fost achitat de către judecătorul Mihai-Georgel Geantă, de la Judecătoria Sectorului 3, ca fiind instanţa de fond. Această achitare răsunătoare a fost ca un pumn în ficatul procuroarei Arina-Coresi-Vultureanu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Iată şi soluţia pe scurt postată pe Portalul Justiţiei: „În temeiul art. 396 alin. 5 C.p.p. rap. la art. 16 alin. 1 lit. B, teza I C.p.p. achită pe inculpatul Olaru Conrad George sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de mărturie mincinoasă, prev. de art. 273 alin. 1 C.p şi art. 273alin. 1 C.p, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.p. – întrucât fapta nu este prevăzută de legea penală…. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”.
Îi rugăm pe Mariana Rarinca şi pe George Olaru Conrad să ne contacteze la telefon 0746.119.411 sau pe mail geluce@yahoo.com .
Puteţi citi în Impact-est, dând căutare „livia”, cam ce venituri încasează „doamna de fier” a Justiţiei made în Românica. Doar 738.672 de lei noi, net, pe an. Adică în anul fiscal 2018, veniturile ei nete săreau de 13.000 de euro lunar. Iar pensia ei specială este de 7.600 de euro pe lună, pe când a unui fost preşedinte al Franţei este de circa 6.400 de euro.

Gelu CIORICI 9 - aprilie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...