logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

PSD depune moţiunea de cenzură „ROMÂNIA EŞUATĂ” împotriva guvernului Cîţu. „SINGURUL SCOP REAL ÎN PNRR A FOST SĂ ÎNCERCE SĂ DOSPEASCĂ MILIARDE DE EURO PENTRU FIRMELE DE CASĂ”.
Ciolacu a expus motivele pentru care guvernul Cîţu ar trebui dărâmat de la putere, enunţând printre ele şi unele legat de PNRR: „Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească (dosească) miliarde de euro pentru firmele de consultanţă sau firmele de casă ale PNL şi USR”. Şeful PSD a acuzat guvernul Cîţu că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare, că benzina ar fi ajuns 6 lei/litru, că executivul nu a ajutat firmele româneşti în pandemie şi că alimentele de bază au devenit un lux. Acestea nu sunt lucruri fantastice, aşa cum susţine domnul Cîţu.
Ciolacu a spus că propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila, dar a refuzat să dea detalii despre eventualele coaliţii de guvernare, spunând că acestea vor fi decise dacă moţiunea are succes. De asemenea Marcel Ciolacu scoate în evidenţă prin această moţiune de cenzură faptul că alocaţiile pentru copii, pensiile şi salariile au fost îngheţate, iar preţurile au luat-o razna rău de tot.
Cîţu, Barna şi toată gaşca, uitându-se pe furiş în stânga şi în dreapta, afirmă răspicat că nu au nici un fel de îngrijorare privind moţiunea de cenzură anunţată de PSD, pentru că actuala coaliţie este „stabilă” şi guvernarea „va merge mai departe”.
În partea a doua a anului trecut, când PSD-ul se dădea „rotund” cu depunerea unei noţiuni de cenzură, premierul de atunci Ludovic Orban, zis şi „cel mic” declara ritos că analizează posibilitatea să sesizeze un conflict de natură constituţională la CCR (toată lumea ştie cine avea/are pâinea şi cuţitul acolo) şi, bineînţeles că PSD-ul, în replică îi transmitea că, singurul conflict „este că Guvernul a patronat furtul de bani publici sub paravanul pandemiei”. Orban şi gaşca nu negau hoţia de care erau acuzaţi, ci doar faptul că moţiunea ar putea fi depusă în sesiune extraordinară, deci în vacanţa parlamentară. Într-un material următor, le vom face cunoscut ce spune (sau ce nu spune) constituţia, din acest punct de vedere.

Această moţiune intitulată „România Eşuată”

Interesantă găselniţă! Dar până la urmă, domnule purtător de umbrelă a teleormăneanului, cine a eşuat această Românie prăpădită? Liberalii? E adevărat, contribuţia lor a fost decisivă. Deşi a văzut că nu ştie nici să înoate, nici să calce apa, ca să scape de pensii şi alocaţii a băgat-o cu capul la fund. Sau poate tolomacul care se duce la vot cu noaptea în cap, să fie de vină. Nu-i exclus. Vina ipochimenului, de fapt, este la fel de mare cu a celor de la putere. Fără ştampila lui, aceştia nu s-ar lăfăi la butoane.
Personal, niciodată nu voi bate din palme şi nu voi afirma că haznaua pesedistă duhneşte de la o poştă a parfum de roze, după cum, culoarea galbenă, cu săgeata în frunte, nu este altceva decât tot culoarea roşie de altădată, decolorată de soarele postdecembrist.
Această stare cu efect vomitiv m-a cuprins când am văzut că, aşa-zisa opoziţie îşi arunca motanul, care, săracul, la rândul lui, avea ghearele tăiate, unul în braţele celuilalt. Este vorba despre Dan Tănasă, deputat AUR şi Robert Cazanciuc, senator PSD. Nu ştiu care dintre ei susţine mai tare Guvernul Cîţu. Dan Tănasă era nemulţumit de faptul că specialiştii de la AUR n-au fost invitaţi la redactarea moţiunii de cenzură, ca să-şi spună şi ei păsul, iar Cazanciuc tot întreba: Votaţi moţiunea, sau nu! Şi uite aşa, Guvernul acesta de troglodiţi îşi va continua activitatea de sărăcie şi de înrobire a românului.

DIP - DIP 1 - iulie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...