logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

În fiecare an, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, având parteneriatul Ministerului Finanţelor Publice şi al Oficiului Registrului Comerţului, întocmeşte clasamentele pentru TOPUL NAŢIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMÂNIA, care va avea loc pe data de 2 noiembrie la Hotel Marriott Bucureşti, anul acesta ajungând la a XXVI-a ediţie.

Criteriile stabilite pentru recompensarea performanţei

a. În funcţie de: profitul brut şi cifra de afaceri şi activele totale, ţinând cont de prevederile Legii nr. 346/2004. Firmele ale căror datorii la bugetele publice au depăşit 10% din cifra de afaceri au fost eliminate din clasament.
b. Clasificarea întreprinderilor pe grupe de mărime (microîntreprinderi, mici, mijlocii şi mari) se realizează ţinând cont de prevederile Legii IMM nr. 346/2004: până la 9 angajaţi şi o cifră de afaceri, şi respectiv active totale mai mici de 2 milioane de euro (microîntreprinderi), până la 49 de angajaţi şi o cifră de afaceri şi respectiv active totale mai mici de 10 milioane de euro şi care nu sunt microîntreprinderi (întreprinderi mici), până la 249 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mică de 50 milioane de euro şi respectiv active totale mai mici de 43 milioane de euro şi care nu sunt microîntreprinderi sau întreprinderi mici (întreprinderi mijlocii), peste 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mare de 50 milioane de euro sau active totale mai mari de 43 de milioane de euro (întreprinderi mari).
c. De asemenea, s-a stabilit acordarea de premii speciale pentru rezultate sau contribuţii deosebite într-un domeniu. Premiile speciale, extrem de importante, sunt decernate după criteriile specifice denumirilor pentru care se acordă, după o atentă selecţie şi analiză a factorilor implicaţi în procesul de organizare şi atribuire al acestora.

Preşedinte, Marian Filimon 5 - octombrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg