logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

peste picu

Picu Adetin Roman a trădat cu spor pentru propriul viitor de viceprimar, dar procesul de unificare prin absobţie dintre Partidul Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi Partidul Mişcarea Populară (PMP) îi poate trage acest preş roşu-ferrari de sub picioare şi să-l arunce fix în caxanul cu ciorbă al Cantinei Spracilor, din spuma căruia sa ivit ca consilier local şi viceprimare UNPR. La ultimul termen al dosarului, care s-a judecat în 23.01.2017, soluţia pe scurt dată în acest caz sună aşa: „Respinde cererea de reexaminare formulată de intervenientul Valeriu Andrei Sterian, privind taxa judiciară de timbru de 300 lei, ca fiind tardiev formulată. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”
Acesta este încă un pas spre declararea legală a fuziunii prin absorbţie dintre PMP reprezentat de către Traian Băsescum şi UNPR, reprezentat de către Valeriu-Adrian Steriu, ales preşedinte după depunerea cererii de fuziune contestată acum.
Lucrurile se complică odată cu declararea legală a fuziunii prin absorbţie dintre cele două formaţiuni politice, în ce priveşte configuraţia actualului Consiliu Local Municipal. De pildă, Marius Stan, cel exclus din CLM din cauză că a făcut dovada aderării la FMP prin candidarea pe listele acestui partid ca senator la alegerile din decembrie 2016, ar putea reveni în rândul aleşilor locali. Caz în care uneperiştii Picu&Co. care nu recunosc fuziunea prin absorbţie cu pemepueul lui Băsescu, adică rămânând cu mandate din partea unui partid inexistent, îşi vor pierde mandatele de consilieri şi de viceprimar.
Şi oricât de activ la drumul mare s-ar dovedi Adetin-Picu Roman ca viceprimar, ajuns pentru că a trădat cu spor partidul pentru care a candidat, precum şi pe Marius Stan, supranumele de „Picu-Polonicu” i se va lipi din nou mai cu spor. Căci el ştie să facă frumos în faţa pesede, chiar şi-n costum de director al Cantinei Săracilor, nu doar în trening de firmă.

(Pamfletistul) 17 - februarie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...