logoImpact EST nr. 880 - 27.07.2021

Când a fost momentul potrivit, am scris şi am prezentat şi dovezi că pentru teleportarea celor circa 68 de hectare de teren din Băneasa în intravilanul Galaţiului şi la Aviasan, au semnat ca prefecţii şi Claudiu Brânzan (pesede) şi Cosmin Păun (pedele). Şi pentru ca Grupul Infracţional Herăscu (GIH) să poată acoperi toate aceste terenuri ale Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) cu titluri de proprietate, a fost nevoie să zboare mai întâi în zona penală şi a puşcăriei, fostul preşedinte al ADS, Daniel Drăgan (penele), iar apoi, din fruntea OCPI Galaţi să dispară directorul Boboc, următorul  numit de Bucureşti, via sprijin politic pedele şi prefectul Păun, având misiunea acceptată de a semna cu mâna sucită la spate toate documentele privind aceste zeci de hectare de teren, săgeata Petrişor Irimia, membră a GIH, putând depune mărturie la DNA-ST Galaţi în acest sens.

Vom vedea dacă toate aceste manopere la limita legalităţii sau de-a dreptul ciordeli penale, pot fi înlăturate, iar terenurile să revină în ADS, municipalitatea şi judeţul putând dezvolta  pe cele 68 de hectare, cartiere rezidenţiale pentru a locui specialiştii de care avem nevoie, cei valoroşi din sănătate, învăţământ şi cultură, poluri de dezvoltare industrială şi cartiere de locuinţe sociale pentru tinerii aflaţi la început în căsnicie şi profesie.

Să vă reamintesc unde a teleportat GIH titlurile de proprietate ale amărăştenilor din comuna Băneasa. Păi 32,7 hectare se găsesc la Aviasan, unde au fost serele ILF-Hortigal, nou hectare în intravilanul Galaţiului, în Micro 13B, circa 1,5 hectare pe Calea Prutului la sediul şi depozitele Hortigal, unde-i discotecăm Divino, circa un hectar în Micro 17, deja prăduit pentru un hiper Lidl, iar restul fiind reprezentat de serele Hanu Conachi.

Totul e clar ca vaca în acest tun imobiliar care sare de 40 milioane de euro, dar în Republicuţa Galaţi avem doar autorităţi blegite şi mici, butonate politic.

Gelu CIORICI 12 - octombrie - 2012

One Response so far.

  1. h.p spune:

    HERESCU a dat marile tunuri la Hortigal cu sprijinul lui Platica , a justitiei galatene , a administratiei financiare , a politiei economice , a procuraturii si a prefecturii.De toate matraplaslacurile sunt raspunzatori juristul IEREMIA PETRISOR si ing.IANCU CONSTANTIN , angajatii lui Herescu

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...