logoImpact EST nr. 840 - 28.09.2020

În Impactul de săptămâna trecută, colegul Silviu Vasilache a susţinut cu o serie de declaraţii şi documente, cum că, virgulă, Constantin Telegan ar fi, totuşi, mediator şi avocat. Am fost atenţionaţi să căutăm mai bine şi mai cu prudenţă pentru a constata că Telegan practică ambele profesii ilegal. Ca avocat, ni s-a comunicat, nici nu poate fi vorba, Baroul paralel „Bota” fiind declarat ilegal, Bota prevalându-se de o hotărâre a CEDO care privea o altă cauză legată de numele lui, nicidecum de Baroul paralel. Mai mult, Baroul Bucureşti, al lui Bota, unde susţine Telegan că a depus jurământul şi sub care activează, nu îl are între membrii săi.

Ca mediator el nu figurează în Tabloul General al Mediatorilor, în care sunt acreditate 2571 de persoane, deci mi-am spart ochii degeaba.

Nu figurează nici în Tabloul Mediatorilor Galaţi, unde iar mi-am spart ochii degeaba,  parcurgând 103 nume. Dar măcar am avut surprize de persoane lacome, pe care le prezentăm mai jos.

În concluzie, domnule Telegan, vino şi ne demonstrează că fiinţezi ca avocat şi mediator, ca să ai dreptul să practici una dintre ele sau pe amândouă deodată.

Gelu CIORICI 12 - octombrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...