logoImpact EST nr. 876 - 20.06.2021

Până pe data de 31 ianuarie 2018, serviciul de specialitate al Primăriei Galaţi primeşte cereri pentru autorizarea a 1000 de taximetre.
Informaţia este clară şi seacă. Ce nu e clar pentru populimea sărăcită a Galaţiului, e cine verifică halul în care arată la interior aceste epave de autoturisme (în marea lor majoritate, nu chiar toate)? Dar mai ales aşa-zişii profesionişti care le şofează asudaţi, nebărbieriţi, îmbrăcaţi în şlapi şi maieu, care fumează în maşini… Păi banchetele acestor epave sunt şleampăte şi slinoase, de ţi se lipesc hainele de jegul lor gros şi lucios.
Băieţii ăştia de taximetrişti sunt în majoritatea lor needucaţi, puturoşi şi obraznici, supăraţi parcă pe statutul lor de… prestatori de servicii către persoane. Unul nu-ţi deschide portiera, niciunul nu-ţi preia bagajul de mână să-l aşeze în locul destinat acestuia, darămite să mai şi coboare, să-ţi deschidă portbagajul şi să ţi-l înmâneze. Doar pretenţii, figuri şi mofturi de mârlani, ca orice şofer pe proprietatea lui.
Mda, rezultatele solicitărilor vor fi afişate pe 05.02.2018 la sediul Primăriei.

(GECO) 26 - ianuarie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...