logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Vasăzică, a fost adunare generală extraordinară la Asociaţia 761 din Micro 14. Nimic deosebit, nimic special. Dacă însă amintim că este prima Adunare după 8 ani de la spargerea sediului şi furarea registrelor, treaba se schimbă. Dacă spunem că este prima adunare generală, adică a tuturor celor care se învârt în jurul celor două conduceri paralele ieşite după lovitura din decembrie 2006, situaţia se schimbă şi mai şi. Dacă adăugăm şi miza adunării de mari interese –ascunderea urmelor pentru un jaf de 18 miliarde de lei vechi-hopa! Adunătura extraordinară devine de-a dreptul ordinară.

Ordinară a fost atmosfera, ordinari au fost hojmalăii care au ameninţat şi înjurat birjăreşte

şi ordinară şi subterană a fost coordonarea făcută de cei doi şefi trimişi de Primărie în misiune. Cristian Chiru şi Mihaela Petcu au dat drumul la dulăii de asociaţie, să latre la cine trebuia intimidat şi a început şedinţa exact cu ce nu trebuia-a dat afară preşedintele legal al Asociaţiei (Marin Frunză) şi a dat afară presa. Eee! şi afară a stat presa până când brusc i-a venit vajnicului sforar Chiru că trebuie băgată la interes. Exact atunci când adunătura fără cvorum (nu erau în sală decât 90 de locatari din cei 215 declaraţi cu drept de vot) avea chef s-o execute public pe administratorul Mihaela Smadu. Cum că are salariul prea mare şi prea nesimţit. Hopaa! senzaţional de şoc şi groază locativă! Isterie! Administratorul asociaţiei 761, Mihaela Smadu, are salariu de 21 de milioane lei. Brut, adică 16 net. Phii, ce catastrofă! Pare o catastrofă, dar nu e. E salariul stabilit de Adunarea Generală a asociaţiei , votat şi trecut în procesul-verbal al ultimei adunări legale şi recunoscut şi de instanţă. Salariul este calculat pentru 428 de apartamente, deci vine cam 5 lei de familie.

S-a vorbit mult şi fără rost despre ce nu trebuia şi nimic despre chestiunile esenţiale

S-a discutat enorm despre salariul lui Smadu, dar deloc despre salariul administratorei Felicia Palade(cercetată şi penal) şi deloc despre cei cinci preşedinţi care s-au schimbat pe la Asociaţia parazit Albina. Adunarea Generală nici scos o vorbuliţă despre dezastrul financiar, despre oprirea utilităţilor, despre cine se face responsabil de aceste sinistre. Reforma Chiru la asociaţia cu două capete devenită un balaur al falimentului anticipat a însemnat alegerea unui nou comitet executiv, a unui nou preşedinte şi stabilirea salariilor acestor clienţi. A fost de fapt pregătirea unui nou început pentru o asociaţie a imposturii şi devalizării, a furtului şi parandărătului şi sifonării către şefii care au planuri de perspectivă dubioase. Fondul problemei –expertiza financiară şi stabilirea exactă a scurgerilor de bani şi către cine s-au dus- urmează. Se va face, dar cu mulţi bani, pe care trebuie să-i plătească tot asociaţii gură-cască. Nu au fost îmbrânceli între locatari(doar presa a fost oleacă butuşită şi înghiontită şi la final dată afară, căci Adunarea generală este o chestie de intimitate publică, ce dracu!), nu au fost cafteli între asociaţi (poliţia era pe fază şi cu spray-urile cu piper pregătite), dar criza de fundament a Asociaţiei 761 continuă. Cei doi tehnicieni ai crizelor de asociaţie de la Compartimentul Asociaţii de Proprietari din Primărie au preluat comanda şi au condus ostilităţile.

Cristian Chiru şi Mihaela Petcu spun că le-a ieşit Adunarea ca la carte

Dacă aparent nu a fost cvorum, nu-i nici o problemă! Cvorumul urmează să fie aranjat ulterior, prin cercetarea împuternicirilor aflate la dosar. Dacă nişte jurişti-inspectori cred că aşa se face ca la carte o Adunare model, noi nu prea credem. Nu s-a numărat care este cvorumul, nu s-a anunţat cât este jumătate plus unu, dar s-a votat în draci. Să fie conducere nouă, să fie comisie de cenzori şi comitet executiv, să fie salarii. Și dacă se poate, să se facă expertiză. Cunoscătorii au remarcat imediat că programul Adunării avea altă miză. Să stabilească administrativ că gruparea Albina este jupânul asociaţiei, că gruparea Frunză-Smadu este piaza rea, că ei au jumulit asociaţia de bani , că au încasat dar n-au vărsat către furnizori, că preşedintele Frunză nu e proprietar (deşi Primăria îi recunoaşte drepturile de reprezentare, pentru că în caz contrar, proprietarul Primăria este primul delicvent, deoarece nu şi-a achitat obligaţiile de plată către asociaţie). Adunarea regizată de la Asociaţia 761 a fost de fapt o adunare a Asociaţiei Albina, adică jumătatea de asociaţie nerecunoscută de actele din justiţie), fără cvorum cert şi cu mari dubii de legalitate. Deocamdată, pasiunile intră pe aşteptare, dar criza generală continuă. Ne auzim în curând, la următoarea mutare a făcătorilor – desfăcătorilor de asociaţii pe linie de Partid Chiru-Petcu. Pe curând, la următoarea convocare generală. Ca mâine e 1 noiembrie şi preşedintele Marin Frunză a anunţat încă o Adunare Generală. Dle Chiru, tot fără Frunză şi fără presă să fie?

Silviu VASILACHE 24 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...