logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

radu-coscaVă aduceţi cu toţii aminte, cu puţin timp în urmă, că am scris numai de bine cu privire la demisia lui Radu Cosca din funcţia de viceprimar al Galaţiului. Am crezut că gestul acestuia este sincer, am crezut că avem de-a face în sfârşit cu un bărbat adevărat în politica de rahat a Republicuţei. Gest măreţ, apreciere pe măsură, discuţii în toate mediile admirative, de apreciere, de îl urcase pe soclu opinia publică. Numai că MINUNEA nu a ţinut prea mult şi, iată, totul s-a dărâmat, soclul pe care s-a (l-au) urcat s-a dovedit a fi din lut, iar la prima ploaie s-a topit încleindu-se cu mocirla pe care fusese ridicat. Ce ruşine, măi, Radule! Ce păcăleală, ce ţeapă ne-ai tras la toţi şi în primul rând nouă, gazetarilor care nu am fost în stare să te identificăm corect. În fapt, cea mai mare ţeapă ai luat-o TU, care în această împrejurare ne-ai arătat cât de mic eşti şi „la statură dar şi la fapte”, o astfel de atitudine impardonabilă dăunând grav sănătăţii tale de politician de acum încolo ratat. O astfel de GREŞEALĂ se plăteşte scump în politică, dar nu numai, în afaceri, în social, în lumea în care te învârţi, trăieşti, aruncându-te în anonimat, la lada cu GUNOAIE a societăţii.

Băi, Radule! Un bărbat adevărat este responsabil pe faptele sale, şi le asumă, este hotărât, nu şovăitor şi nehotărât, nu îndoit şi râmă, nu preş de şters pe picioare de către Stan şi Aurel aviatorul. Băi, Radule! noi chiar am crezut că ai coaie, că ai sânge în pix, te admiram şi nu putem să înţelegem neam ceea ce ai făcut. Băi, Radule, o DEMISIE e demisie şi gata, este un act de voinţă unilateral peste care nu poate trece chiar nimeni, producând efect din momentul în care ai scris-o şi ai depus-o. Nu există că nu a fost aprobată, aşa ceva este o tâmpenie, nu există că m-am răzgândit, aceasta fiind o altă mare tâmpenie. De fapt, toate argumentele tale, ale lui Stan şi secretarului marionetă din Primărie sunt aiureli. Aşa apreciem noi, ce nu suntem de specialitate jurişti dar care mergem pe logică, pe legislaţia citită, pe experienţă de viaţă sau managerială, pe bun simţ şi pe multă bibliotecă la mansardă.

Acum, nu că am avea ceva cu Radu şi ne-am dezice de ceea ce făcea şi face în continuare ca viceprimar, doar că, ceea ce a făcut l-a îngropat ca politician şi ca individ în ochii opiniei publice. Păcat şi de neînţeles, dar dacă voieşte a se explica el însuşi, paginile ziarului nostru îi stau la dispoziţie.

P.C.C. 21 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...